Dnevni horoskop za 4. februar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 4. februar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 4. februar 2020, astro napoved za vsa zodiak znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes prihaja tehtanje med dvema možnostma, katera izbira bi bila ugodnejša, ali kako v življenju združimo dve možnosti v enovitost, tako v osebnem, kot v poslovnem smislu.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU DVOJČKOV

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična.

Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Pravila moraš postaviti in jim ne le slediti.

Isaac Newton

Rojstva na današnji dan:

Josip Macarol, slovenski slikar
Goce Delčev, makedonski upornik
Rosa Parks, ameriška borka za človekove pravice
Jakob Savinšek, slovenski kipar, risar
Alice Cooper, ameriški rock pevec
Pirmin Zurbriggen, švicarski alpski smučar

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preveč časa boste porabili za nekaj, kar bi si lahko privoščili pozneje, kar vas bo vznemirilo. Izrazite svoje mnenje, saj imate možnost, da vse obrnete tako, kot vam ustreza.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne zapletajte se z vplivom lune v dvojčkih v ljubezenski trikotnik, saj že vnaprej veste, da bi lahko izgubili. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj vaše predrznosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Presenečeni boste, saj vam luna v vašem znamenju danes prinaša veliko lepega. Ne bo vam težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, kjer ste obtičali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poslovno področje bo danes, ko bo zračna luna povzročala zmedo zahtevalo veliko vaše energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s sodelavci, vendar bo vse odvisno od vas.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubezenske zvezde vam bodo v današnjem dnevu izredno naklonjene. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da bi moral brati med vrsticami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Popolnoma se boste z vplivom lune v dvojčkih sprostili in povedali svoje mnenje brez ovinkarjenja. Vse lahko uresničite, saj ste na pravi poti. V ljubezni bo napočil pravi trenutek za več strasti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Slutite, da se povečuje obojestransko zanimanje s strani zanimive osebe in lahko tudi pokažete kaj več, sicer pa počakajte do trenutka, ko boste našli prave besede in odgovore.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Lahko si zastavite več obveznosti kot doslej, tudi zato, ker imate z vplivom lune v dvojčkih dovolj energije. Vsekakor se potrudite ujeti trenutek in storiti več ta kjer bo to potrebno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezen bo področje, v katerem ne morete ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati. Z nekom razmišljata podobno, zato poskusite nekaj novega, ne držite se nazaj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste zaradi lune v dvojčkih malce zmedeni, saj bo v zraku nekaj več vprašanj. Ujemite njihove energije, krajši zastoj je mogoč le zaradi ljubosumja, ki se ga čim prej znebite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pogovor o eni in isti temi vas kljub razigrani luni v dvojčkih vznemirja, vrtite se v krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase. Previdno tudi glede družinskega dogajanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu boste srečni, vsekakor pa čim prej združite prijetno s koristnim in poskusite priti do pomembnih informacij, ki vas bodo proti večeru napolnile z zadovoljstvom.