Dnevni horoskop za 4. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

Na čustvenem področju bo danes prisotnih veliko lepih komplimentov, ki vas bodo spravili v boljšo voljo. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Luna – Prvi krajec nastopi ob 7.58

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Tekočine v telesu bodo razburkane, zato odsvetujemo operativne posege. Krvavitve bo nekoliko težje ustaviti in rane se bodo počasneje celile, zato se še bolj varujte pred poškodbami. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo.

Meditacije, masaže
Meditacije, masaže pozitivno
Obisk frizerja, striženje las
Obisk frizerja, striženje las pozitivno

 

 

 

 

 

Rojstva na današnji dan:

Fran Ločniškar, slovenski pesnik in pisatelj
Matjaž Klopčič, slovenski filmski režiser
Tyra Banks, ameriška manekenka
Andrej Komac, slovenski nogometaš
Jan Kern, slovenski judoist

Ste tisto, kar verjamete, da ste.

Paulo Coelho

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes počnite stvari v katerih resnično uživate, nič zato, če se nekoliko umaknete iz središča dogajanja. Nekdo bo prinesel spremembo v vaše življenje, kar vam bo še kako všeč.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu nikar ne izgubljajte živcev, saj bi tako zapravili še zadnje priložnosti za napredek, ki se vam obeta. Vzemite si več časa, da prisluhnete nekomu, ki vam želi svetovati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav se boste dopoldan trudili s prijaznostjo, je čas, da tam kjer je potrebno, pokažete bolj resen obraz in zahtevate tisto, kar smatrate, da vam pripada, drugače boste nemirni še naprej.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan vas bo vabil k sproščenosti. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj umirjeno in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo prinesel tudi finančne rezultate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubezenski odnos počasi pridobiva na zaupanju in vse bolj se notranje povezujeta in usklajujeta, kar vam bo popolnoma pisano na kožo, saj se zadnje čase nahajate v kopici dvomov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Besede prijatelja vas bodo navdušile. Pokažite čustva, saj bo na drugi strani nekdo, ki jih bo sprejel z dobro voljo. Vitalnost se tekom dne povečuje, energije bo dovolj tudi ta šport.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste zelo učinkoviti, saj ste se odlično pripravili, poleg tega čutite, da so vam okoliščine namenjene. Danes bo vse potekalo drugače, predvsem na področju odnosov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na ljubezenskem področju se odpira vznemirljiva pot, ki prinaša svobodno izražanje, postavljanje lastnih ciljev in več spontanosti. Danes se lahko konkretno odločite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sprejeti morate kompromis, čeprav vam to ne bo najbolj dišalo. Občutek imate, da ste zopet osamljeni in polni dvomov, kar se bo kmalu spremenilo v za vas boljšo smer.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na poslovnem ter finančnem področju ne sklepajte prehitro, saj so na vidiku večje zmote in nepravilnosti, ki vas lahko popeljejo v težave. Imate dovolj časa, da se v miru odločite, kaj boste storili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pomembne odločitve bodo odvisne od trenutnega počutja in to lahko nekoga od sodelavcev zmoti. Sprememba smeri je tokrat vsekakor dobra odločitev, saj se obetajo finančni rezultati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na čustvenem področju bo danes veliko lepih komplimentov ki vas bodo spravili v boljšo voljo. Na vidiku je tudi nekaj novega, zato se začnite pravočasno pripravljati.