Dnevni horoskop za 4. april 2020 novice s področja astrologije.

DNEVNI HOROSKOP
DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 4. april 2020, astro novice.

Dnevni horoskop za 4. april 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice s področja astrologije: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, ljubezenski horoskop. Zaradi tegob in raznih nakopičenih zamer boste le padali, zato potegnite danes črto čez njih.

ZPMS potrebuje pomoč, skupaj zmoremo
ZPMS potrebuje pomoč, skupaj zmoremo

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

ob 23.18 luna preide v devico

Luna v znamenju device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu.

Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij.

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

Nelson Mandela

Rojstva na današnji dan:

Andrej Arsenjevič Tarkovski, ruski filmski režiser
Salvatore Sciarrino, italijanski skladatelj
Joži Kališnik, slovenska pevka, članica Ansambla bratov Avsenik
Šing-Tung Jau, kitajsko-ameriški matematik
Gary Moore, irski glasbenik
Heath Ledger, avstralski filmski igralec

Današnji horoskop 4. april 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na dan prihajajo nove teme in nova vprašanja, ki vas bodo malce prestrašila. Vse skupaj se bo zavleklo, zato ostanite s pomočjo lune v levu potrpežljivi in se poskusite bolj prilagoditi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsakodnevne skrbi vas obremenjujejo veliko bolj kot po navadi. Skrbi vas zato, ker vam kradejo svobodo odločanja. Čas je, da začnete razmišljati o tem, da bi vse skupaj sprejeli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Naklonjena vam bo luna v levu, ki vam lahko pomaga razumeti sebe. Odprti boste za nova znanja, brskanje po spletu in vznemirljive ideje, povezane z osebnim področjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo omejuje vaše navdušenje, za kar ste morda tudi sami malce krivi. Morda niste ujeli prave priložnosti v pravem trenutku, pogoji pa so se zelo hitro spremenili. Ne prehitevajte!
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan z luno v vašem znamenju bo učinkovit. Prihaja nekaj prijetnih, ter zabavnih informacij. Kljub kopici informacij se boste tokrat dobro znašli in ujeli tisto, kar vam prinaša korist.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Potrebujete krajši premor, da bi se končno odločili glede zadeve, ki je za vas pomembna in jo načrtujete. V večernih urah, ko luna preide v vaše znamenje boste še boljše razpoloženi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste s pomočjo lune v levu poskrbeli, da se bo vse skupaj dogajalo bolj hitro. Toda ne pozabite tudi na domače. Ukvarjanje z mlajšimi lahko zbudi veliko radosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naj se vam nikamor ne mudi, ker so vam zvezde naklonjene in očitno je, da vas bo nekdo počakal. Tudi samski boste danes v sebi umirjeni in pripravljeni še nekaj časa čakati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vpliv lune v levu vam bo pomagal pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju določenih priložnosti, ki vodijo v boljše življenje. Besede bodo tiste, ki vas bodo popeljale do napredka.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo se mora še odločiti, zato pustite času čas in popazite, tudi glede zasebnega področja. Imate vse, kar potrebujete, kljub temu se vam misli še vedno vračajo v preteklosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V današnjem dnevu boste iskali bližnjice in lažje poti. Nekaj previdnosti in premišljenosti vam ne bo škodilo. Na drugi strani vas bo spremljala sreča, zato izrazite svoje misli.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaše fizično počutje bo na zavidljivi ravni, počasi se boste zopet zavihteli v premike. Tudi v ljubezni boste skozi dan, ko bo luna v levu bolj prodorni. Razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko dosežete.