Dnevni horoskop za 31. marec 2020 novice s področja astrologije.

Dnevni horoskop danes
Dnevni horoskop Horoskop.si

Dnevni horoskop za 31. marec 2020, astro novice.

Dnevni horoskop za 31. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice s področja astrologije: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, tedenski horoskop. Danes nikar ne skušajte spraviti vseh misli v eno škatlo. Naučite se jih razvrstiti po njihovi pomembnosti.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

Ob 13.43 preide luna v znamenje raka

Luna je v znamenju raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Dan je tudi primeren za hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo.

Danes praznuje Mateja Gornik

Mateja Gornik – Merkur v znamenju Ovna ji daje moč, da se sama sooči z vsako situacijo, ki se ji pojavi. Z Venero v znamenju Rib bo izbrano osebo skušala zapeljati s svojim eteričnim pogledom in umetniško navdahnjenostjo. Mateja Gornik je zadovoljna sama s sabo. Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Ovna, in sicer v 12. Hiši, zato ni najsrečnejša v ospredju, pač pa poskuša delovati skrito ter iz svojih globin. Zanjo je pomembno, da dovolj časa preživi sama s sabo, saj tako lažje najde mir v sebi.

Vse najboljše!

Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Bika, in sicer v 12. Hiši. V življenju jo nenehno spremlja zaščitnik, ki mu pogosto rečemo kar angel varuh. Zaveda se, da je rojena pod srečno zvezdo, zato svoje cilje usmerja v pomoč drugim ljudem. Za druge naredi veliko dobrega, vendar dobi le to redkokdaj poplačano.

Zanjo je pomembno, da se, ko se pojavijo težave in napetosti umakne v samoto in se ukvarja z meditacijo ali sproščanjem. Pričakuje najboljše in si to tudi prizadeva. Jupiter v Biku privlači uspeh in srečo takrat, ko je radodaren in potrpežljiv. Nerada tvega, a ceni trdo delo. Veliko večje uspehe dosega takrat, ko ima pred seboj jasen cilj. Pomembni so ji tudi rezultati.

Svetloba se mora utrniti, da spoznamo, kako nam je potrebna.

Rojstva na današnji dan:

Nikolaj Vasiljevič Gogolj, ruski pisatelj, dramatik
Sergej Pavlovič Djagilev, ruski baletnik
Šiničiro Tomonaga, japonski fizik, nobelovec 1965
Richard Kiley, ameriški igralec in pevec
John Robert Fowles, angleški pisatelj
Richard Chamberlain, ameriški igralec in pevec

Današnji horoskop 31. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem popoldnevu, ko luna preide v raka bodo najpomembnejši družinski odnosi. Na trenutke se vam bo zdelo, da se nekaj zapleta in vse skupaj vas lahko naredi nekoliko nervozne.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Niste v najboljši kondiciji, čeprav ste ves čas aktivni. Vse skupaj lahko pripišete trenutni neodločnosti, ki vas spremlja že nekaj časa. Osredotočite se le na tisto, kar je za vas pomembno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaša sposobnost za iskanje novih idej bo zjutraj, ko bo luna še v dvojčkih še posebej izražena, zato jo izkoristite. Polni boste raznih prebliskov, ki jih boste verjetno težko udejanjili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč vas skrbi zaradi situacije, tako na poslovnem področju kot v zasebnem življenju. Poskusite uživati v majhnih stvareh, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sprememba razmišljanja bi se vam prilegla, vendar premislite, ali je sedaj pravi čas za to. Popoldne se zaradi lune, ki preide v raka izogibajte nepotrebnim prepirom s starejšimi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Praktični boste in učinkoviti, kar bo danes vaša velika prednost. Ničesar ne boste pustili nedokončano. Tekom dne boste lažje kot običajno dosegli tisto, kar si boste zastavili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odkritost vam bo prišla prav, saj boste z njo prišli do določenih zaključkov. Dan, v katerem se mešata zračna in vodna energija v sebi skriva mnogo objektivnosti in simpatičnosti, ki jo boste spretno izkoristiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preprosto ne morete brez osebe, ki je nenehno v vaših mislih. Čeprav sta različno usmerjena, boste z veseljem poklicali n o vsem skupaj na dolgo poklepetali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poslali boste sporočilo in potem nestrpno čakali na odziv, ki ga morda ne bo v kratkem. Vse skupaj bo potekalo počasneje kot doslej, posebno z osebo, ki se odziva na drugačen način.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Imate postavljen dober cilj in v prihodnjem obdobju tudi odlične priložnosti. Ugaja vam več fizične dejavnosti, zato se usmerite v pospravljanje in čiščenje. Nikar ne odlašajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Popoldan, ko bo luna v raku, si boste pridobili nekaj, s čimer se boste lažje soočali z nalogami. Nekdo sicer nima preveč razumevanja za vaše zamisli, vendar vam bo kljub temu uspelo.

 
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nežno energijo lune v raku, ki vas bo objela popoldne, boste najbolje izkoristili, če se boste prilagodili danim razmeram in situacijam. Okrepljena bo kreativnost, ki jo boste znali izraziti.