Dnevni horoskop za 30. november 2019

Dnevni horoskop - horoskop.si
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

Danes lahko pričakujete igrivost, otroško radovednost, brezskrben pogled na svojo notranjost in situacije. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Ob 21.13 preide luna v znamenje vodnarja

Luna v vodnarju

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Uživajte danes svežo, po možnosti presno, zdravo hrano, brez sladkarij ali gaziranih pijač. Jejte bolj lahko hrano, uporabite janež in koriander, ki bosta izboljšala vašo presnovo. Prehranjujte se zmerno, obrokov naj bo čim več, ne pozabite pa zaradi nenehnega hitenja na zadosten vnos tekočine, saj se bo v nasprotnem primeru pojavila utrujenost povezana z zmanjšano storilnostjo.

Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos.

Nakupovanje
Nakupovanje pozitivno
Kreativnost
Kreativnost pozitivno

 

 

 

 

 

Rojstva na današnji dan:

Mark Twain, ameriški pisatelj
Winston Churchill, angleški politik, slikar, pisatelj, nobelovec
Clyfford Still, ameriški slikar

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo bo spremenil mnenje o vas, kar vam bo pomagalo pri dosegi vaših skrbno zastavljenih ciljev. Razmišljali boste, ali ste bili do te osebe v preteklosti dovolj korektni in pošteni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Površnost bi vas lahko stala uspeha in ugleda, zato se ji danes spretno izognite. Poglobite se v vsako zadevo, ki vam jo bodo danes naložili, saj vas bo nekdo ves čas opazoval.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vsaka stvar je za nekaj dobra in to boste spoznali danes, ko se boste spomnili na nekoliko slabšo situacijo iz preteklosti, ki vas je naučila marsičesa, kar vam bo sedaj koristilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan lahko nosi s sabo nekaj prevar in razočaranj, kar vam seveda ne bo všeč. Pri vseh nalogah poskusite biti nekoliko bolj natančni in previdni, da si ne povzročite težav.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskrbite za pravilno prehranjevanje, saj se vam kopičijo negativne energije, povezane s slabšim počutjem in osebnim nezadovoljstvom na ljubezenskem področju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ne pustite se negativnemu vplivu, ki bi lahko pokvaril vaše ljubezenske odnose. Poiščite v sebi tisto najboljše in se pogovorite o nastalih nesporazumih, ki lahko nastanejo proti večeru.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Umirjen dan vam lahko pokvari hitenje, zato umirite korak in posvetite pozornost podrobnostim, ki ne bodo enostavne. Vse skupaj boste opravljali z navdušenjem in nasmehom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Radi bi si utrli novo pot, posebno glede ljubezenskih zadev, kjer ste že nekaj časa nezadovoljni sami s sabo. Tudi v medsebojnih odnosih boste bolj pogumni in strastni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na poslovnem področju vas dopoldne čaka zmeda in veliko dogajanja, ki se bo zaključilo z ugodnimi rešitvami. Poiščite podporo in občutek trdnosti pri svojih prijateljih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Precej zmedeni in raztreseni boste danes. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje. Poslovno področje bo nosilo s sabo nekaj zmede.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V dnevu, ki je pred vami, boste precej bolj razdražljivi in nemirni, v odnosih pa boste sigurni v svoje besede in dejanja. Prav je, da se postavite zase in izrazite svoje skrite želje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste strastni in predani ciljem, a dan žal ne bo prinesel situacije, v kateri bi to lahko zares pokazali, zato se lahko pojavi nekaj nervoze, ki jo boste sprostili s športom.