Dnevni horoskop za 30. marec 2020 novice s področja astrologije.

horoskop danes
Dnevni horoskop Horoskop.si

Dnevni horoskop za 30. marec 2020, astro novice.

Dnevni horoskop za 30. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice s področja astrologije: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, tedenski horoskop. Dovolite danes kljub vsemu svojim mislim da se dvignejo in razprostrejo. Morda vas navdihnejo tudi za kakšno dejanje.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma

LUNA JE V ZNAMENJU DVOJČKA

Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

V teh dneh prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljale manjša hišna opravila, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre.

Nezaupanje je rojeno v vprašanju, ne v odgovoru!

Dolfe Mrak

Rojstva na današnji dan:

Sergej Vladimirovič Iljušin, ruski letalski konstruktor
Tracy Chapman, afroameriška glasbenica, pevka, avtorica besedil
Celine Dion, kanadska pevka
Norah Jones, ameriška pevka
Jure Natek, slovenski rokometaš
Sergio Ramos, španski nogometaš

Današnji horoskop 30. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spremenite danes, ko se Mars zavihti v vodnarja načrte in jih prilagodite ljubljeni osebi. Tudi ko boste pripravljeni na nove zanimive dejavnosti, ostanite še nekaj časa mirni in zbrani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes zagotovo ni pravi trenutek za dolgoročne načrte in prevelike zahteve. Lahko bi naleteli na nekaj, kar vam ne bo najbolj všeč. Nekdo bo pokazal, da ne namerava popustiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z luno v vašem znamenju boste neučakani, čeprav vas nekdo prepričuje, da ni razlogov za paniko. Umirili se boste tudi ob predlogih družinskega člana, ki bi se vam rad opravičil.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan z vplivom lune v dvojčkih v sebi skriva nekaj površnosti. Družinski člani vam lahko v veliki meri pomagajo in svetujejo s svojimi izkušnjami. Sprejmite jih!
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu boste utrujeni ali brez prave energije. Ne izpostavljajte se, dokler ne boste ugotovili, kaj se dogaja, posebno ko boste prejeli in prebrali nekaj, kar vam ni všeč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Urejeni družinski odnosi vam omogočajo, da se boste tudi na področju denarja pravilno odločili. Izredno prodorni boste in polni nalezljive dobre volje. Le pri ljubezenskih zadevah dobro odprite oči.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste zaradi vpliva lune v dvojčkih storili nekaj konkretnega. Razpoloženi boste za brskanje po spletu, čeprav bo opravkov ogromno. Vsekakor boste optimistični.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj vam bo danes zaradi razpršene lune v dvojčkih odvzelo kar precej časa, sicer pa ga bo vseeno ostalo še več kot dovolj. Priložnosti za zanimivo soočenje prihajajo zvečer.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi planetarnih vplivov boste morali biti danes previdni in premišljeni. Poiskati boste morali pravo mero, med dnevnimi obveznostmi in počitkom. Sledi napredek v ljubezenskem odnosu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pustili boste odličen vtis, ostane pa še nekaj nedorečenega, kar vas bo po tihem zaradi lune v dvojčkih vznemirjalo. Ugajajo vam klepeti, ki prinašajo s sabo simpatično spontanost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nobene potrebe ni po tem, da bi se spreminjali. Zavedate se lastnih šibkih točk in pomanjkljivosti, toda pritiskov v današnjem dnevu preprosto ne boste znali umirjeno prenesti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Težje naloge se boste lotili nekoliko na drugačen način. Pot do zmage si boste znali pravilno začrtati. V ljubezni delate majhne napake, čeprav se bosta na koncu o vsem pogovorila.