Dnevni horoskop za 3. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Danes se boste razveselili, da na čustvenem področju prihajajo boljše energije, ki se bodo širile tudi na ostala področja. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Ob 8.10 preide luna v znamenje rib

Luna v ribah

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Pripravite primerno pomirjujočo kopel z eteričnimi olji kamilice, sivke in limone.

Prijal vam bo dolg spanec, saj vas bo vodila želja po počitku.

Velikokrat je sreča tako blizu nas, da moramo daleč odpotovati, da se tega zavemo.

Rudi Keršan

Rojstva na današnji dan:

France Prešeren, slovenski pesnik
Fran Detela, slovenski pisatelj
Fran Miličinski, slovenski pisatelj
Marjana Lipovšek, slovenska koncertna in operna pevka
Janez Bončina – Benč, slovenski skladatelj, kitarist in pevec
Janez Škof, slovenski igralec, harmonikar in pevec
Nika Zorjan, slovenska pevka

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav nekoga ne razumete, ne pokažite danes razočaranja, saj lahko kljub zapletom dosežete kar ste si zastavili. Previdni bodite na področju financ in tudi z ostalimi zadevami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes ne skrivajte svojih čustev, saj si s tem samo slabšate možnosti, kar vas vodi v negativne misli. V večernih urah si boste zaželeli zabave v prisotnosti odprtih ljudi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kombinacija planetov bo danes povzročila nekaj težavic in napetosti na čustvenem področju. Raje se brzdajte in počakajte na trenutek, ko boste vse skupaj lažje sprejeli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Veseli boste, da na čustvenem področju prihajajo boljše energije, ki se bodo širile tudi na ostala področja. Težko bo sprejeti vse skupaj, ker niste oseba hitrih odločitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na prvem mestu bodo danes odnosi, ki se bodo razvijali nad pričakovanji, le iskreni boste morali biti, kar pa vam glede na vašo prirojeno direktnost sploh ne bo težko.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes ne boste najboljše volje, saj vas čaka še nekaj situacij, povezanih s preteklostjo. Za vse skupaj potrebujete več časa in prave motivacije, ki pa vam je trenutno primanjkuje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Za uspešne odnose se bo danes potrebno bolj potruditi, saj bodo prisotne nemirne energije. Ko boste preveč popuščali zahtevam boste nekoliko nezadovoljni sami s sabo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadržujte se v družbi ljudi, ki jim zaupate. Vsi ostali vam danes ne bodo najbolj odgovarjali, saj vas bo jezila njihova umirjenost in počasnost. Ohranite svoj jaz, še posebej zvečer.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nimate česa izgubiti, če začnete z bolj direktnim pristopom. Zadeve se popravljajo, kljub temu, da boste primorani izpostaviti nekaj pomembnega, kar bo vplivalo na razplet zgodbe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes ne bo najbolj ugodno za poslovne novosti, je pa ugoden trenutek za utrjevanje ljubezenskega razmerja, ki se je v zadnjem času nekoliko skrhalo in dobilo nestabilno obliko.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste hrepeneli po novih priložnostih, ki počasi prodirajo v vaše življenje. Imate občutek, da ste sedaj pripravljeni narediti kakšen korak, tudi če se boste morali nečemu odreči.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se boste ves čas vrteli v krogu, čeprav vas čas priganja in delo se vam kopiči, kar vas vznemirja. Tokrat lahko od drugih pravzaprav pričakujete še več, zato nikar ne oklevajte.