Dnevni horoskop za 27. februar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 27. februar, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 27. februar 2020, astrološka napoved. Preverite horoskop napoved za vaše zodiakalno znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Življenje bo za vas danes predstava, v kateri nastopate in od svojega občinstva pričakujete pozornost, odziv in pohvalo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA V ZNAMENJU OVNA

V teh dneh o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje.

Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Pametnemu pohvala koristi, neumnemu pa škodi.

Angleška modrost

Rojstva na današnji dan:

John Ernst Steinbeck, ameriški pisatelj, nobelovec 1962
Lúcio Costa, brazilski arhitekt
Paul Ricoeur, francoski filozof
Elizabeth Taylor, ameriška filmska igralka
Alan Harvey Guth, ameriški fizik, kozmolog

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Dnevni horoskop 27.2.2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ospredje boste danes, ko se bo luna sprehajala po vašem znamenju postavili sebe in nikakor se ne boste želeli poglabljati v težave drugih ljudi. Konec dneva prihajajo sproščeni trenutki.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preveč skrbite za tiste, ki v resnici ne potrebujejo vaše pomoči. Potem se pritožujete, ko si vsak izbere svojo pot. Posebno doma, kjer bi pravzaprav morali še malce počakati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju dela vam bodo dodelili nehvaležno nalogo, ki vas lahko za trenutek spravi v slabo voljo. Ne obetajte si, da bi vam danes kdo priskočil na pomoč, saj bo poudarjena individualnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste spoznali drugo plat ljudi, ki so v vaši bližini. Presenečeni boste nad določenimi reakcijami, ki vas po tihem celo bodo vznemirile. Toliko neiskrenosti nikakor niste pričakovali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste zaradi lune v ovnu malce nemirni. Motil vas bo hrup, zato si poiščite kakšen miren kotiček. Tako boste bolj sproščeni in seveda pripravljeni tudi na nove naloge.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pomembna informacija vam bo podarila pravi navdih in zagon. Pri nakupih, pa se, žal, ne boste mogli ustaviti. Premislite, ko boste odpirali denarnico in bodite bolj preudarni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na področju čustev je danes na vidiku zjasnitev, toda vse kljub luni v ovnu prihaja izredno počasi. Vse kaže na to, da boste v večernih urah končno pozabili na nekaj težavnega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste morali čakati ali pa molčati v trenutku, ko bodo na pohodu tisti, s katerimi se ne ujemate najbolj. Obudili boste odnos, ki vam je v preteklosti ogromno pomenil.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo še ni razkril vaše šibke točke. Danes boste nekoliko utrujeni zato pazite, da si vas kdo, ki misli da je močnejši od vas ne privošči. Varujte se tudi obrekljivcev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pozanimajte se kak bi se lahko pomaknili naprej, ne zanemarite tudi podrobnosti. Končajte neko zadevo, po možnosti raje sami kot z napačnimi ljudmi, ponosni boste nase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ko se boste danes na področju osebne rasti spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le dobro organizirati, ne da bi vaš entuziazem zaradi tega trpel. Zaupajte predvsem sebi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dolgo časa ste se trudili, da si korak za korakom izgradite ugled. Danes boste z vplivom lune v znamenju ovna zelo pogumni in prepričani, da ste tokrat vendarle na pravi poti.