Dnevni horoskop za 26. januar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 26. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 26. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Pazite se spletkarjenja svojega nižjega jaza. Ne vdajajte se niti miselno stremuštvu, bahanju ali obupu! Ne dovolite, da vas omajejo trenutne zunanje okoliščine in odnosi.

Dnevni horoskop - Astrološka znamenja
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

LUNA V ZNAMENJU VODNARJA

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor.

Dnevni horoskop luna je v znamenju vodnarja

Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov!

Pusti, da tisti, ki želi premakniti svet, najprej premakne sebe.

Sokrat

Rojstva na današnji dan:

Ciril Jeglič, slovenski botanik, krajinar
Marijan Lipovšek, slovenski skladatelj, pianist in pedagog
Paul Newman, ameriški filmski igralec, filmski režiser
Scott Glenn, ameriški filmski igralec
Ellen DeGeneres, ameriška filmska igralka
Wayne Gretzky, kanadski hokejist
José Mourinho, portugalski nogometni trener
Nastja Čeh, slovenski nogometaš

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Preberite tudi: Kitajski horoskop 2020: Kaj prinaša leto podgane posameznim znamenjem kitajske astrologije?

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Partner se bo odločil za zanimiv korak, po katerem boste ugotovili, da morda še ni vse izgubljeno. Posebno zato, ker ste pripravljeni storiti vse, da se bo razmerje premaknilo z mrtve točke.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezni ne velja vedno pravilo, da je napad najboljša obramba. Zlahka se boste navdušili za nekaj, kar se razlikuje od vaših lastnosti. Izkazali se boste, ne glede na številne dvome.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubezen vas bo danes močno ogrela, prav tako pozornost vseh, ki se vas bodo hitro spomnili in tudi presenetili. V družini vam bo najlepše v večernih urah, ko se boste v miru pogovorili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes nikar ne pozabite, da vsaka žarnica enkrat pregori. Raki, ki ste vezani boste občutili manjše pritiske iz strani svojega partnerja, ker vas pogreša in želi biti z vami, medtem, ko se vi spretno umikate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikakor se ne boste mogli odločiti, kaj si v resnici želite. Prepustite se v sredini dneva domišljiji, ki bi lahko v vaše razmerje vnesla nekaj novosti in predvsem strasti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

V ljubezni bo danes vse drugače po klicu ali obisku. Priznali boste nekaj svojih drobnih napak. Potrudite se, da v družbi ne bodo pozabili na vas in na vaša pričakovanja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes za vas prihaja prav zanimiv dan. Čakata vas tako padec kot vzpon spolne sle. Nenehno boste spreminjali razpoloženje in čakali na novosti. Tudi samski boste zelo razigrani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čim prej storite nekaj novega, ne omahujte in ne čakajte na druge. V nasprotnem boste kar tavali okoli. Bodite posebno pozorni pri nečem, kar ste začeli opravljati pred kratkim in vas ne navdušuje najbolj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na nekaj se boste spomnili skoraj prepozno. Vseeno bo dovolj časa, da uspešno končate zadevo. V ljubezni bo nesporazum rešen in oba bosta proti večeru lažje zadihala.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obeta se vam uspeh pri športnih dejavnostih, zato se danes nikar ne prepuščajte ležernosti. V dobri kondiciji boste, to vam omogoča, da se ukvarjate s tistim, kar vas mika.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Proti koncu dneva pričakujte večji naval strasti. Privlačnost med vama bo neustavljiva, drug drugemu se bosta težko uprla. Ljubezenska vez med vama bo vsekakor polna čustev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj vam danes ne bo dalo miru. Poskrbite za zdravje, v ljubezni pa bo vsekakor pestro, saj se bosta ujela na sproščen način, daleč od vseh radovednih oči in ušes.