Dnevni horoskop za 25. aprila 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 25. aprila 2020

Današnji dnevni horoskop za 25. aprila 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Ključ današnjega dne bo naučiti se umetnosti nežnosti, sprejemljivosti, sprejeti vse dobre stvari, ki so na dlani. Vzeli boste le tiste stvari, ki vas hranijo, vzdržujejo, navdušujejo in zagotavljajo vašo lepoto.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 9.20 preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. S težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene dejavnosti ali telovadbo, najraje v dobri družbi z družinskimi člani.

Če hočeš živeti srečno življenje ga poveži s ciljem, ne z ljudmi ali s stvarmi.

Albert Einstein

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Fitzgerald, ameriška jazzovska pevka
Alfredo James »Al« Pacino, ameriški filmski igralec
Miran Tepeš, slovenski smučarski skakalec
Renée Zellweger, ameriška igralka

Na današnji dan so začeli kopati Sueški prekop, umrl je slovenski slikar Janez Šubic, v San Franciscu pa je zasedala ustanovna konferenca Organizacije združenih narodov.

Današnji dnevni horoskop za soboto 25. aprila 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko bo luna v dvojčkih prihaja priložnost, da se umaknete iz okolja, ki vam morda ne ustreza več. Ne pretiravajte, ker se bodo zadeve sčasoma uredile in zgladile. Zato se prilagodite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nasvet, ki vam ga bo dal nekdo od domačih, bi morali tudi sprejeti, namesto da le prikimavate in potem delate po svoje. Nekoliko boste nemirni, saj se ponavlja nekaj, česar še niste rešili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes ste lahko povsem mirni, saj se zadeve premikajo tako, kot je prav. Imeli boste dovolj pravih dokazov, večkrat se boste znašli v pravi poziciji in na koncu boste tudi imeli zadnjo besedo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Hrepeneli ste po novostih in bolj razburkanih ljubezenskih pripetljajih, saj vas spremlja luna v dvojčkih. Čeprav boste nekoliko neodločni, kaj bi sploh odgovorili, kako naj bi se odzvali, se bo dobro končalo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zopet so na vrsti stare teme in težave in tokrat nimate dovolj moči, da bi se borili. Čim prej uredite le najnujnejše, vse ostalo pa bo prišlo samo in z luno v dvojčkih bolj spontano.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevna astro napoved samo za vas.

Veliko bo dogajanja, vendar je videti, da boste v vse kar boste počeli vlagali veliko estetskega čuta. Odnosi z družino bodo večinoma prijetni, ali pa bodo zahtevali od vas, da se prilagodite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne boste več zadržani, marsikaj vam bo šlo zaradi lune v dvojčkih lažje z jezika, saj ste pri sebi marsikaj razčistili. V ljubezni boste odločnejši, vsekakor pa se znova pogovorita o problemu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vedno se borite za to, da vas upoštevajo, danes pa ne boste našli pravega načina. Preveč delate, premalo je časa za ljubezenske zadeve in pogovor, s katerim v resnici le odlašate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nenehno se vam vrti eno in isto, saj preveč vztrajate pri osebi, ki se ne more spremeniti tako, kot si želite. Morda je najbolje, da se tudi posvetujete z nekom, ki vas dobro pozna.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni zavlačujete, pri finančnih zadevah pa boste z luno v dvojčkih preveč nepotrpežljivi. Če ste nezadovoljni, potem se pozanimajte, poskusite izvedeti, kako bi lahko nekaj spremenili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskusite čim bolj sproščeno pristopiti k ljubljeni osebi, ki je malce užaljena. Ne pripravljajte se vnaprej, temveč le prepustite trenutku. Najbolje je, če bo pogovor potekal spontano.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zastavljate si danes v mislih bolj realne cilje. Preprosto si želite več. Energije bo na pretek, vsekakor pa si vzemite več časa tudi za partnerja, ki vas bo razvedril.