Dnevni horoskop za 24. april 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 24. april 2020

Dnevni horoskop za 24. april 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Dnevni horoskop: ljubezen, odnosi, zdravje in družina. Današnji dnevni horoskop smernica: V današnjem dnevu boste bolj idealistični in hrepeneli boste po vsem, kar prinaša duhovno razsežnost.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

LUNA JE V ZNAMENJU BIKA

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi.

Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj s tem, da živiš življenje nekoga drugega.

Steve Jobs

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Marko Anton Plenčič, slovenski zdravnik
Nathaniel Hone, irski slikar
Princesa Evgenija Švedska in Norveška
Benjamin Lee Whorf, ameriški antropolog in lingvist
Jure Košir, slovenski alpski smučar

  • Leta 1184 pr. n. št. so Grki s trojanskim konjem vdrli v Trojo.
  • Leta 1942 se je rodila ameriška pevka in igralka Barbra Streisand.
  • Leta 1952 se je rodil francoski modni oblikovalec Jean-Paul Gaultier.
  • Leta 1967 se je rodil hrvaški košarkar Dino Radja.
  • Leta 2004 rokometaši Celja Pivovarne Laško so postali zmagovalci Lige prvakov.

Poskrbite za svoje zdravje, pazite nase in na druge, ostanite zdravi!

Današnji dnevni horoskop petek 24. april 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Občutili boste notranji mir saj bo luna v znamenju bika poskrbela da bo vse tako kot mora biti. Znali boste uživati v vsakem trenutku življenja. Večja verjetnost je, da dobite kakšno presenečenje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Marsikaj se ne ujema s pričakovanji ali z izkušnjami, posebno v zasebnih odnosih, čeprav imate občutek, da vam je vse povsem jasno. Ne dovolite, da bi vam ponagajalo zdravje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju prijateljskih vezi, bo dan za vas resnično dober. Na spletu lahko spoznate osebo, s katero bo vaše prijateljstvo šlo vse globlje, ta oseba vas bo navduševala.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sedaj se z luno v biku odpirate na za vas pravi način. Nekaj boste naredili več kot odlično in natančno. Storite tudi več za svoj videz, negovalna maska bo več kot dobra izbira.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tokrat počnete preveč stvari hkrati, kar je izredno naporno za vaše misli. V takšni situaciji ne boste dolgo zdržali, zato se čim prej usmerite v drugačne rešitve in se umirite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Vpliv lune v biku vam prinaša mir in zadovoljstvo. Energija se umirja, nič več ne boste čutili živčnosti, ampak le svoje prijetne misli, ki sledijo dejanjem. Povečana bo vaša želja po zbližanju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odločite se glede določene zadeve, razlogov za čakanje dejansko sploh ni. Tokrat je najbolje, da se povežete tudi s tistimi, ki razmišljajo nekoliko drugače. Pokličite in tvegajte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določenim opravkom se nikakor ne morete izogniti. Vsaj doma se poskusite dogovoriti nekoliko drugače. Z luno v znamenju bika se obetajo novosti, ki pa vam ne bodo povsem ustrezale.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskusili boste nadoknaditi zamujeno, toda morda na napačen način, zato bodite bolj previdni. Nekomu zavidate, vendar raje ostanite zvesti sebi in svojim zvestim načelom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Potrebno se bo soočiti z zoprnimi zadevami, pri čemer vam bo pomagala luna v znamenju bika. Izkoristite čas za uresničitev idej in seveda tudi za romantičen večer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Doma se lahko sprostite in tudi misli vas bo nekoliko manj obremenjevale. Lahko se znajdete v prijetem klepetu z znancem, ki vam počasi odpira nova, zelo zanimiva obzorja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne zapletajte se v čudne situacije in v ljubezenske konflikte in pazite, kaj boste pisali v komentarjih. Včasih ste prepričani, da vse lahko rešite le na podlagi svojega občutka, tokrat bo drugače.