Dnevni horoskop za 22. marec 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 22. marec – horoskop danes.

Dnevni horoskop za 22. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar. V današnjem dnevu boste spoznali, da kadar obtičite na ograji, ker ne morete ljubeče podpreti svoje lastne poti, se morda bojite sprejemati.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste.

LUNA JE V ZNAMENJU RIB

Luna v znamenju rib – Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase.

Saturn se začne gibati v znamenju vodnarja.

S tem vplivom boste precej samotarski, z veseljem boste delovali v dobro družbe. V tem obdobju lahko delujete precej arogantno, saj vas bo spremljal občutek, da ste boljši od drugih. Želeli boste biti drugačni, četudi na račun osamljenosti.

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,

nekomu moraš nasloniti roko na ramo,

da se, lačna, nasiti bližine,

Ivan Minatti

Rojstva na današnji dan:

Ivan Minatti, slovenski pesnik
Beno Zupančič, slovenski pisatelj, publicist
Jožko Šavli, slovenski zgodovinar, venetolog, publicist
Danilo Kocjančič, slovenski glasbenik
Janez Potočnik, slovenski ekonomist, komisar v Evropski komisiji
Reese Witherspoon, ameriška igralka

Današnji horoskop – Začetek pomladi – 22. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sami s seboj boste v današnjem dnevu izredno zadovoljni saj je pred vami dan z vplivom lune v ribah, ki bo obrodil nove sadove in možnosti za napredek na osebnem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Telefonska komunikacija bo tista, katero boste uporabili sebi v prid, ter si z njo izborili boljše pogoje. Ljubezen prinaša določene ugodnosti in priložnosti, ki vas bodo zelo razveselile.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Bolj boste morali popaziti na svoje zdravje in počutje. Preventiva je, da si vzamete dovolj časa zase in da več počivate. Dan z luno v ribah v sebi skriva mnogo izkušenj in prilagodljivosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pozicija planetov vam bo pomagala razumeti druge ljudi, prihaja tudi več motivacije in spodbude. Tokrat lahko stopite v ospredje in okrepilo se vam bo samozaupanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Premislite o večji spremembi, imate dovolj poguma, da se odlično organizirate. Vse se lahko reši z nekoliko bolj premišljenimi koraki. Nekdo vas pogreša, zato ne odlašajte s klicem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Občutek, da ste polni energije vas bo spremljal skozi dan. Potrebujete več gibanja in zdrave hrane, če želite, da ostanete v dobrem stanju. Luna v ribah bo prinesla zasanjanost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na ljubezenskem področju se boste morali v današnjem dnevu soočiti. Časa za diplomacijo in izmikanje ne bo več na razpolago. Končno se boste morali odločiti ali nadaljevati ali zaključiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sedaj je pravi trenutek, da svojemu partnerju poveste vse kar vam leži na duši in kaj vas obremenjuje, saj boste z luno v ribah zelo globoki. Tudi lastna prepričanja bodo obogatena.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes vas bo spremljal občutek, da ste sami za vse, kar se dogaja. Morda le nekoliko pretiravate, resnica bo nekje vmes. Premislite glede koraka, ki vam lahko izboljša razpoloženje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Občutek utrujenosti, ki vas preganja je posledica stresa. Ne trošite energije po nepotrebnem dolgo v noč. Spanec bo v današnjem dnevu odlično zdravilo za vas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se boste zanesli na družino, med seboj se ščitite in nudite pomoč eden drugemu. Ravno zaradi tega bo dan z vplivom lune v ribah za vas zelo simpatično naravnan.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes si boste morali vzeti več časa za tehten razmislek. Zvezde vam obljubljajo napredek, saj lahko zopet najdete moč in ravnovesje v ljubezni. Približajte se nežnim energijam.