Dnevni horoskop za 22. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 22. februar, kaj pravi horoskop danes?

Dnevni horoskop za 22. februar 2020, astrološka napoved. Preverite napoved za vaše zodiakalno znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Zakopljite se vase in v svojih podzavestnih vzgibih najdite tisto nit, ki jo boste v prihodnosti najlažje tkali v smeri svoje sreče.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU VODNARJA

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Počutje: ugodno za vodnarje, dvojčke, tehtnice, leve in strelce, manj ugodno za bike in škorpijone. Sedaj je ugoden čas za timsko delo in nove projekte. V družbi prijateljev, tudi tistih, na katere ste nekoliko pozabili, se boste počutili fenomenalno.

Rojstva na današnji dan:

Andreas Nikolaus »Niki« Lauda, avstrijski avtomobilistični dirkač Formule 1
Julius Erving, ameriški košarkar
Julie Walters, angleška filmska igralka
Dan Brown, ameriški pisatelj
Jeri Ryan, ameriška filmska igralka

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes bo sreča na vaši strani, le pretiravati pa ni treba. Privoščiti si kaj lepega in okusnega, podajte se na pustno rajanje, kjer bo zaradi lune v vodnarju zelo sproščeno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste popolnoma prepričani vase in v svoj prav, kar lahko nekoga v vaši okolici zmoti. Na tuja mnenja se zaradi lune v vodnarju, ki poudarja vašo individualnost ne boste ozirali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razveselile vas bodo novice prijatelja. Pogrešate več zabave in vse skupaj se bo zavrtelo precej nepričakovano, ko se vas bo spomnil nekdo, ki je še vedno v vaših mislih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnja pustna sobota, ki jo spremlja luna v vodnarju je pravi čas za odklop. Dovolite si trenutke zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

K sreči poznate pravo pot, kako se izogniti rutini. Prijetno vam bo, posebno v družbi družinskih članov. Končno bo rešeno nekaj, kar vaju je s partnerjem dolgo obremenjevalo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Zaželeli si boste potovanje, seveda se da potovati tudi s filmom, knjigo in domišljijo. Luna v znamenju vodnarja bo poudarila družabno noto, zato boste danes bežali od samote.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Navduševali boste z optimizmom, ki ga prinaša luna v vodnarju, toda previdno, nikar ne zavajajte ljudi v svoji okolici. Posledice zaradi prevelikih apetitov namreč že poznate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Srečevali se boste s starimi težavami, ki vas lahko obremenijo in prisilijo v to, da se z nekom končno odkrito pogovorite o vsem, kar vas muči v zadnjem času. Zaupajte svojim občutkom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izogibajte se kljub pustnim rajanjem alkoholnim pijačam, saj bi te le škodovale vašemu fizičnemu in psihičnemu stanju. Zvečer se sprostite ob dobrem filmu in razmislite o tematiki.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni vam bo šlo vedno boljše, ne bo več izgovorov, ki so ustvarjali zmedeno in hkrati nedorečeno situacijo. Skušajte danes narediti kakšen korak v povsem svoji smeri.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Samski boste naveličani monotonosti. Samski stan je lahko zelo čudovit, zato le izkoristite njegove prednosti in se zvečer podajte v družbo. Vezani se boste z veseljem posvetili partnerju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Stvari se spreminjajo in prilagajanje bo v današnjem dnevu zato neogibno. Veliko se bo dogajalo, malo bo resnosti, več pa spontanih iskric, ki vas bodo vodile k temu, da v določenem odnosu napredujete.