Dnevni horoskop za 22. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 22. december 2019

Pozitivno prepričanje je prvi korak proti cilju. Vaša dejanja bodo danes skladna z željami če boste zaupali v svoje sposobnosti.

Sonce preide v kozoroga.

Ob 4.19 uri preide Sonce iz veselega strelca v delovnega kozoroga, zato pričakujte več resnosti, vztrajnosti in zadržanosti.

S Soncem v znamenju Kozoroga prehajate v čas resnosti, vztrajnosti in obljubljenega uspeha. V ospredje bo stopila odgovornost, kar lahko odlično unovčite tudi tisti, ki vas čakajo težji podvigi ali izpit, ki vam v mislih že dlje časa povzroča preglavice. Komunikacija bo konkretno usmerjena, čenče in neumnosti vas tokrat ne bodo zanimale, saj boste preveč obremenjeni z resnim delom in novimi, strožjimi pristopi.

Luna je v škorpijonu

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

”Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica.”

Aristotle

Rojstva na današnji dan:

Demetrij Žebre, slovenski dirigent
Jožef Muhovič, slovenski slikar in likovni teoretik
Vanessa Paradis, francoska pevka, filmska igralka, manekenka
Petra Majdič, slovenska smučarska tekačica

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Privoščite si danes kaj lepega in sladkega, naj se čuti nahranijo, vi pa zaplavajte v boljše počutje. Poskušajte se čim prej razbremeniti notranjih napetosti, ki se kopičijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Telefonski klic vam bo zagotovo polepšal dan. Nekdo vam bo predal novico, ki vam bo še dolgo ostala v mislih. Čakajo vas pomembne spremembe, vendar imejte v mislih, da so morda nepredvidljive.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Naj vas danes nič ne ustavi. Pokažite svoj pravi namen, saj niste razpoloženi za igrice, temveč za resen dogovor. Dobro veste, kaj si želite, zato se čim prej usmerite v akcijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes prihaja veliko različnih možnosti, da se dokažete. Nekatere se vam bodo zdele izvedljive, druge ne. Ko boste poskusili nekaj novega, se boste srečali z manjšimi ovirami.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vzemite si danes čas za prijatelje, družite se in zabavajte. Sej dobro veste, kako zelo pomembno je imeti dobre prijatelje in širok krog znancev. Ne zapirajte se v svoj svet.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Dogajanje se bo danes vrtelo v prijetnem ritmu, hitro in vznemirljivo. Prihaja veliko kontaktov, druženja in vznemirljivih pogovorov, ki vas bodo močno razveselili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je čudovit dan s simpatično energijo. Končno se vam bo zdelo, da so se stvari premaknile naprej. Karkoli boste danes izvedeli, bo prispevalo k vaši osebni rasti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes vam bodo določeni znanci močno nasprotovali. Najbolj pa vas bo razjezilo to, da bodo ljudje, ki vam bodo ponudili pomoč, povzročili le še večjo zmedo in nesporazume.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če želite sproščen dan, bo potrebno premagati trmo, lenobo in uživaštvo ter se soočiti z določenimi zadevami. Uživali boste v kuhi in seveda hranjenju, pripravite tudi kaj za obiske.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Občutili boste harmonično energijo, saj bo ritem postal danes bolj umirjen. Čutnost bo okrepljena, zato nahranite svoje čute na najboljši možen način in se prepustite razvajanju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zapišite si v današnjem dnevu ideje o spremembah. Spremembe so lahko tudi spremembe na bolje, kar se bo izkazalo proti koncu današnjega dne, ko boste zelo zadovoljni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izkoristite prijeten dan, ki je pred vami za ustvarjanje, zabavo, igro, igrajte se z otroci in uživajte v veselju, ki ga nosi prijetna energija. Tudi če vas bo kdo izzval, se ne boste odzvali.