Dnevni horoskop za 21. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Danes vstopajo v vaše življenje mirnost, sposobnost samostojnega delovanja in odločanja, enakomerna prisotnost, usklajenost, zlasti v izrednih razmerah in ustvarjalno vedenje. Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

LUNA V ZNAMENJU DEVICE

Luna v znamenju device – Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Vsa pomembna drzna dejanja izvirajo iz naše notranjosti.

Rojstva na današnji dan:

René Magritte, belgijski slikar
Marjan Rožanc, slovenski pisatelj
Björk Guðmundsdóttir, islandska pevka
Anita Kralj, slovenska pevka

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Potrebujete nekaj sprememb in novosti, še posebej če ste se v zadnjih dneh preveč zaprli v svoj svet. Danes boste prvi v vrsti, ko se bo odpirala možnost za izredni, dodaten zaslužek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poslovne zadeve bodo danes v ospredju, čeprav ste si želeli več nežnosti in romantike. Zvečer bo sledilo nekaj prijetnega in celo presenečeni boste, kako se bodo določene stvari obrnile.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dobro vam bo šlo od rok prilagajanje, zato bo dan ugoden za povzpenjanje po karierni lestvici. Sledite svojim sposobnostim in še preden se boste zavedali, boste tudi osebnostno napredovali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša iznajdljivost bo danes razpršena, zato ne boste najbolj zadovoljni. Z več samodiscipline bi lahko hitreje prišli do boljših rezultatov. Razmislite o vsem, kar se dogaja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan je primeren za nove korake, ki jim boste zlahka kos. Pestro dogajanje bo razburkalo vašo domišljijo, ki je že nekaj časa spala, seveda v zelo razburljivi smeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ljubezenskih razmer ne morete spremeniti, vendar se lahko prilagodite in sprejmete nekoga takšnega kot je, saj vam pripombe ne bi čisto nič koristile. Zavedajte se tudi svojih napak.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vsak nasvet bo danes še kako dobrodošel, še posebej na področju osebnih odnosov. Zadovoljni boste, ker se vam bodo tudi pri delu nizali sami pozitivni rezultati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nihanje je danes popolnoma odveč, saj je napočil čas, da sprejmete spremembe, ki se vam počasi bližajo. Srečanje se bo končalo v zanimivi, razigrani, z ljubeznijo obarvani smeri.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zavedate se, da imate dovolj časa vendar se kljub temu ne premaknete nikamor. Pozornost za nekaj časa preusmerite drugam, morda na področje ljubezni, ki trenutno ni najbolj simpatično.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Premislite o novi spremembi. Zopet se bo odprlo vprašanje, ki bo povezano z vašim ljubezenskim življenjem in sprejemanjem določene osebe. Končno boste pripravljeni na novosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na poslovnem in finančnem področju se zanesite na svoje izkušnje. Na takšen način boste hitro ugotovili, kaj lahko nadgradite. Prisluhnite nekomu izmed prijateljev, ki točno ve, kaj si želite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pogovor, ki ne bo najbolj prijeten, bo potekal v napetem vzdušju, ki vas bo vznemirjalo. Zopet se odpirajo vprašanja, ki vas begajo vendar nanje danes ne rabite odgovoriti.