Dnevni horoskop za 21. april 2020

Dnevni horoskop za 21. april
Dnevni horoskop za 21. april 2020

Dnevni horoskop za 21. april 2020

Dnevni horoskop za 21. april 2020 – Dan vseh administrativnih delavcev. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Dnevni horoskop: ljubezen, odnosi, zdravje in družina. Današnji dnevni horoskop smernica: Usmerite se danes v ocenjevanje vaših odnosov. Vaša ustvarjalnost se lahko nekoliko zmanjša, vendar se tega nikar ne ustrašite.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

LUNA V ZNAMENJU OVNA

Luna v znamenju ovna – Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

V teh dneh o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti.

Dnevni horoskop za 21. april 2020

Verjamem, da je na vseh ravneh družbe, naj bo to družina, pleme, narod ali mednarodna skupnost, več sočutja ključ do lepšega in boljšega sveta. Ni nam treba sprejeti kakršnekoli religije ali slediti kakršnikoli ideologiji. Potrebno je le, da razvijemo svoje dobre človeške lastnosti.

Dalaj Lama

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Sančo VI., navarski kralj
Max Weber, nemški ekonomist, sociolog
1882 – Percy Williams Bridgman, ameriški fizik, filozof znanosti in nobelovec 1946
Anthony Quinn, ameriški filmski igralec mehiškega rodu
Elizabeta II., britanska kraljica
Iggy Pop, ameriški glasbenik

  • Leta 753 pr. n. št. je rimski učenjak in pisatelj Varro ta dan določil kot dan ustanovitve Rima. Uradni datum ustanovitve večnega mesta.
  • Leta 1729 se je rodila ruska carica Katarina II.
  • 1910 – v Ljubljani postavljen Bernekerjev spomenik Primožu Trubarju
  • Leta 1926 se je rodila Elizabeth – Alexandra Mary Windsor II., ki je leta 1953 postala britanska kraljica.
  • Leta 1952 so ta dan prvič razglasili za dan tajnic, kasneje so ga preimenovali v dan vseh administrativnih delavcev.
  • Leta 1989 se je šest dni po smrti Hu Jaobanga, reformista Kitajske komunistične partije, okoli 100.000 študentov zbralo na Trgu nebeškega miru in izrazilo nasprotovanje kitajski avtoritativni komunistični vladi.
  • Leta 1994 je astronom Alexander Wolszczan objavil odkritje prvega planeta, ki ne leži v našem sončnem sistemu.

Poskrbite za svoje zdravje, pazite nase in na druge, ostanite zdravi!

Današnji dnevni horoskop torek 21. april 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes se bo zaradi lune, ki se nahaja v znamenju ovna vse skupaj reševalo hitreje, kot ste si zamislili. Prišči boste tudi do novih pomembnih zaključkov in dobrih idej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dovolj časa boste imeli za odločitev, toda čutite, da bi vam bilo v dvoje veliko lažje. Morda ste preveč zahtevni, želite si več od nekoga, ki je trenutno povsem v svojem svetu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Hitra, h konkretnim rešitvam usmerjena energija lune v ovnu bo za vas v današnjem dnevu veliko presenečenje. Možni so uspehi, toda bodite bolj previdni in berite med vrsticami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Malce zoprne odgovornosti vas bodo vezale na domače okolje. Odprite oči in poglejte, s pomočjo lune v znamenju ovna bo slika čisto prava, takšna kot mora biti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Škoda je, da bi svoj čas zapravljali na nekoristen način. Z družinskimi člani bo končno prisotnega več razumevanja. Razveselili se boste tudi nasmeška ljubljene osebe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Nadaljujete danes, ko bo luna v ovnu v visoki prestavi in čaka vas nekaj lepih presenečenj. Nekdo bo sicer do vas zadržan, toda v pogovoru bi utegnili priplezati na višjo točko.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj boste danes, ko bo luna v ovnu videli v drugačni luči, toda to vam bo več kot dovolj, da si ustvarite svoj vtis. Posebno glede razmerja, za katero že veste, da vam veliko več ne more ponuditi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nočete popustiti, zato boste danes nadaljevali izključno po svoji poznani poti. Ljubezenske zvezde bodo zmedene, ker nimate dovolj posluha za osebo nasprotnega spola.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Več naredite danes za svoje zdravje in počutje, ker bo vaša vitalnost malce okrnjena. Počnite tisto, kar si želite in potrebujete in ne to, kar mislite, da je nujno treba narediti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Niste še dosegli tistega, po čemer že dlje vaša časa hrepenite, tudi zato, ker je oseba na drugi strani precej trmasta. Vpliv lune v ovnu prinaša drugačne besede, kar vas lahko razjezi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne morete zdržati dolgo na enem mestu, kar bo nekoga zelo zmotilo. Ob vas bo doma, kjer se boste dobro počutili nekaj zanimivih sogovornikov, ki vas bodo ves čas presenečali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezenskem življenju danes kljub ognjeni luni ne bo posebnih iskric. Ljubljena oseba bo sicer prebudila vaše zanimanje in radovednost, vendar ne toliko, da bi kar koli tvegali.