Dnevni horoskop za 20. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

V današnjem dnevu pričakujte navdih, sposobnost ustvarjanja v umetnosti in v stiku z višjimi svetovi, skratka sijoč, mavrični pogled na vsa področja življenja. Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Luna v levu

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Ob 2.54 luna preide v devico

Življenje ti ponuja, ti izbereš!

Rojstva na današnji dan:

William Timothy Gowers, angleški matematik
William Weber Coblentz, ameriški fizik, astronom
Ivo Grahor, slovenski pesnik, pisatelj, kritik
Stane Sever, slovenski gledališki, filmski igralec

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Ni še konec vaše tekme, zato ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi se s tem usmerili v napačno smer. V ljubezni lahko počasi naredite tisti korak, na katerega se vztrajno pripravljate.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Ne poskušajte obvladati čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih zaznamkov na področju ljubezni. Čeprav se radi prilagajate, danes to ne bo najboljša rešitev.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Obveznosti se bodo danes vrstile ena za drugo, tako da se vam bo pojavila utrujenosti. Uporabite svojo energijo in odločnost, s katero vedno izpeljete vse kar je potrebno in se zazrite naprej.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Pokažite več optimizma in odločnosti, saj se boste danes znašli pred nekaj pomembnimi preizkušnjami. Z nekom se vedno pogosteje srečujeta, kar vodi v zanimivo zgodbo.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Danes vam bo prav prijetno, saj boste doživeli kompliment, ki se vam bo še dolgo vrtel v vaših mislih. Tokrat bo manj pomislekov, ki bi kradli vašo energijo in prinašali dvome.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Dogajanje na ljubezenskem področju bo postajalo vedno bolj razgibano, kar vam bo še kako pisano na kožo. Energije, vam ne bo primanjkovalo, kar vas vodi k večji produktivnosti.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Ideje in skrite sanje bodo postale bolj jasne, tako da si boste danes lažje začrtali svojo pot. Čeprav ste se dolgo časa zaman trudili, vam bo danes vse skupaj namenjeno in dosegljivo.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Prepletajo se nihajoče energije, ki bodo usmerjale vaše počutje in od vas je odvisno, kako se bo vse skupaj na koncu razvilo. Z besedami boste izražali svoje notranje vzgibe.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Dogaja se vam preveč pestro, zato boste nezadovoljni z dogodki, ki se bodo odvijali. Prepoznali boste nekaj priložnosti zase, vendar še ne boste dovolj osredotočeni za kakšen večji korak.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

V današnji dan boste stopili malce zoprni, intuicija vas bo svarila pred napačnimi odločitvami. Kupu obveznosti se ne boste mogli izogniti, zato se raje naravnajte na poslovne energije in postorite kar je nujnega.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Želite si več dogajanja in bolj oprtih odnosov, ampak trenutno še ni prišel čas za to. Počasi boste začrtali zanimivo pot. Ne odločajte se za zadeve, ki jih ne poznate dovolj dobro.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Ne delajte v današnjem dnevu prehitrih zaključkov, saj bi se s tem usmerili v napačno smer. V ljubezni boste bolj pogumni in razigrani, saj vas ljubljena oseba razume ter spoštuje.