Dnevni horoskop za 20. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 20. december 2019

Danes bo misel vaša energija in moč, ampak nič ne pomaga pršiti energije z razmišljanjem, stopiti morate v akcijo, to pa lahko storite samo na en način, da vse stvari, ki so pereče, opredelite in se soočite z njimi.

Luna je v tehtnici

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

”Ko nisem imel ničesar izgubiti, sem imel vse.”

Paulo Coelho

Rojstva na današnji dan:

Anton Foerster, slovenski skladatelj češkega rodu
Ivana Kobilca, slovenska slikarka
Gigliola Cinquetti, italijanska pevka
Ashley Cole, angleški nogometaš

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj, kar vas obremenjuje, se bo končno danes umaknilo iz obzorja. Ljubezen se prepleta s prijateljstvom in to je za vas najboljša pot, saj ste oseba, ki mora čutiti, da lahko popolnoma zaupa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Napeta in razdražljiva energija se bosta danes prepletali v domačem okolju. Imeli veliko poslovnih opravkov in bolj zahtevnih nalog in to vas lahko tekom dne obremeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Motijo vas ljudje, ki ves čas komplicirajo in iščejo napake. Vaša utrujenost ni le izgovor, resnično ste potrebni počitka, tudi zaradi določenih domačih, napornih obveznosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes lahko v krogu družbe razložite svoje, vsekakor brez konfliktov. V ljubezni boste preveč ljubosumni, da bi se lahko popolnoma prepustili prijetnemu dogajanju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne boste se več želeli ukvarjati se z več različnimi opravki, saj fizično niste dovolj močni tudi vznemirite se lahko hitreje kot običajno. Glede najzahtevnejših zadev bi se morali ustaviti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Čutili boste željo po tem, da se umaknete iz pestrega vrveža. Vendar je zelo velika verjetnost, da vas bo poslovno področje obremenjevalo, zaradi česar bo težje umakniti se.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste utrujeni, zato dobro premislite, kaj boste sprejeli in česa ne. Raje preložite nekaj opravkov, ki bi vas lahko preveč izčrpali. Ponavljajo se vam enake lekcije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sprostite se in počakajte, zadeve se postopoma razpletajo. Vse boste izvedeli, ko bo napočil pravi čas. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bi lahko spremenili ali popravili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z ljubljeno osebo že nekaj časa hrepenita po urejanju situacije, zato nikar ne bodite konfliktni. Vse skupaj vas bo malce obremenilo, saj si želite lepega in pristnega odnosa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Za določene stvari bi se morali danes potruditi po neposredni poti, in ne kot do sedaj, po ovinkih. Nikar pa ne izgubite preveč časa ob tistih, ki ne vedo, kaj si sploh želijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni danes ne boste dovolj pogumni, zato boste skozi dan razmišljali in premlevali, čas pa bo intenzivno bežal mimo vas. Pazite na pikre pripombe!
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če boste začutili prve znake utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti raje odnehajte. Glede ljubezenskih zadev boste bolj previdni, saj se vam kopičijo dvomi.