Dnevni horoskop za 20. april 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za 20. april 2020

Dnevni horoskop za 20. april 2020

Dnevni horoskop za 20. april 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Dnevni horoskop: ljubezen, odnosi, zdravje in družina. Današnji dnevni horoskop smernica: Danes boste močan ustvarjalec in iniciator. Sledite svoji realnosti z mislimi, besedami in dejanji, ter si pričarajte notranji mir, ki lahko nadomesti nezadovoljstvo in strahove.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

Ob 9.00 preide luna v znamenje ovna

Luna je v znamenju ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Ničesar niso pozabili in ničesar se niso naučili.

Napoleon Bonaparte

Dnevni horoskop za 20. april 2020.

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Tito Puente, portoriški glasbenik
Arto Paasilinna, finski pisatelj
Željko Joksimović, srbski pevec
Carmen Electra, ameriška igralka, pevka in fotomodel
Sebastian Ingrosso, švedski DJ in producent

  • Leta 1889 se je v Braunauu na Innu rodil nemški diktator in nacistični voditelj avstrijskega rodu Adolf Hitler.
  • Leta 1808 se je rodil francoski državnik in cesar Napoleon III., s pravim imenom Charles Louis Napoleon Bonaparte.
  • Leta 1902 sta Pierre in Marie Curie rafinirala radijev klorid.
  • Leta 1972 je ameriško vesoljsko plovilo Apollo 16 pristalo na Mesecu.

Poskrbite za svoje zdravje, pazite nase in na druge, ostanite zdravi!

Današnji dnevni horoskop ponedeljek 20. april 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričakujte danes več novosti, tudi v domačem okolju, kjer ste v zadnjem času malce zaspali. Izogibajte se zapletenim ljubezenskim situacijam, ki prinašajo le nezadovoljstvo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čim prej postorite vse, kar je povezano s pomembno zadevo. Ne čakajte predolgo, ker bo kasneje še veliko težje. Ne zanašajte se le na srečo, tokrat se morate bolj motivirati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko bo luna v ovnu, boste dobili nekaj odgovorov, ki vas bodo presenetili s svojo nenavadno vsebino. Počakati morate, da se reši nekaj napetosti, kar bo zagotovo zelo naporno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Veliko previdnosti bo danes, ko boste zaradi lune v ovnu nemirni potrebne, ko bo prišlo do pomembnih odločitev. Bodite bolj varčni in niti pomislite ne, da bi brezglavo zapravljali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na odnos, ki vas utesnjuje že nekaj časa poglejte z več vidikov. Priporočljivo je, da se pripravite na več različnih možnosti. Bodite bolj prilagodljivi v komunikaciji in ne prekinjajte drugih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes, ko se bo luna sprehajala po ovnu pričakujte prijeten namig glede nadaljevanja aktualne zgodbe. Kljub temu boste brez pravega zagona, da bi kar koli nadaljevali, še manj pa začeli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes vam bodo zaradi prijetne lune v ovnu veliko pomenili odnosi. Družinski član se vam bo pokazal v drugačni luči, zato se ne odprite takoj, čeprav boste zelo navdušeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je prijeten dan, ki bo kljub malce agresivni luni v ovnu obarvan z romantiko. Če ste zaljubljeni, boste vse skupaj doživljali zelo intenzivno, samski pa se boste podali v spletni klepet.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko se bo danes, ko bo luna v ovnu dogajalo v vašem domu, kjer bodo družinski člani napeto spremljali vse kar se bo odvijalo. Nekaj konfliktov se bo pojavilo, a kljub temu boste zajadrali naprej nasmejano.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskusite se zaradi konfliktne lune v ovnu izogniti pogovoru, kjer bi lahko slišali tudi nekaj, kar vam ne bo všeč. V kolikor gre za vprašanje ljubosumja in vmešavanja tretje osebe.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V današnjem dnevu boste kljub luni v ognjenem znamenju bolj sočutni. Prihaja tudi želja pomagati tistim, ki niso tako zadovoljni kot vi. Zvečer vam bo pričelo nihati razpoloženje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preveč boste danes nemirni, da bi se lahko z nekom soočili. Zoprno vprašanje prihaja v najbolj kočljivem trenutku. Pazite, kako boste izrazili svoje mnenje, saj je mogoče, da vas bo izdala zmedenost.