Dnevni horoskop za 19. november 2019

Preverite kaj vam horoskop napoveduje za danes, jutri in prihodnost.
Spremljajte dnevni, tedenski, mesečni, letni horoskop.

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Danes lahko v notranjosti začutite pomanjkljiv stik s sabo ali prikrite dvome, ki izvirajo iz preteklih dogajanj. Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Vas zanima kako se ujamete z drugimi astrološkimi znamenji? Preverite: Ljubezensko ujemanje.

Ob 22.11 nastopi Zadnji krajec

Luna – Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Ko se ujameta dve želji, se rodi sreča!

Rojstva na današnji dan:

Janez Bleiweis, slovenski politik, pisec, urednik
Klement Jug, slovenski planinec, pisatelj, filozof
Alojzij Vadnal, slovenski matematik
Indira Gandhi, indijska predsednica vlade
Calvin Klein, ameriški modni oblikovalec
Jodie Foster, ameriška filmska igralka

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Umirite se in si dovolite čutiti vse kar se vam dogaja, saj vam bo vse skupaj bolj všeč. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli in se nikar ne poglabljajte v razčiščevanja.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Na čustvenem področju čutite, da ste negotovi, vendar tega nikar ne razkazujte okolici, ki bi lahko to izkoristila. Preverite vse dogovore, pogodbe in račune, da česa ne spregledate.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Danes se boste malce razočarani zavihteli v samoto, saj boste videli realno sliko, ki vas bo obremenila. Privlačnost bo še večja kot običajno, zato povabite prijetno osebo na strasten zmenek.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Razmišljate o konkretnih spremembah, ki bi bile sicer nujno potrebne, vendar se prehitro v njih ne spuščajte, saj ne boste popolnoma prepričani o svojih željah in ciljih.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Utrujeni ste, saj se vam ves čas kopičijo obremenilne naloge in situacije. Nekomu boste odgovorili le iz vljudnosti, saj nimate moči, da bi se poglabljali v nepomembne zadeve.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Izogibajte se danes hitrim odločitvam, saj vas lahko popeljejo v napačno smer. Pustite vsaki stvari, da se spontano odvije, ne prepuščajte se nervozi in pikrim pripombam.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

V mislih imate veliko zadev, vendar vam bodo danes pomembna le ljubezen, ki o boste tokrat razumeli v popolnoma pravi smeri, kar vam prinaša nove in vznemirljive iztočnice.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Ne zapirajte se vase, saj vas samota ne bo rešila slabih misli in dvomov. Družba prijateljev bo več kot dobrodošla, saj se boste lahko posvetovali o težavicah, ki vas bremenijo.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Zelo dobro se boste danes počutili v energijah, ki se bodo prepletale, vendar pustite nekaj energije tudi za druge, saj bodo spraševali po nasvetih, ker so vaši odgovori vedno zelo v pomoč.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Uspelo vam bo, kar ste si začrtali in sicer z voljo in vztrajnostjo. Morate si priznati, da so naklonjene srečne okoliščine tiste, ki vas že nekaj časa vodijo k boljšemu počutju.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Določena zadeva se ne bo uresničila, kar ste pravzaprav že predvidevali. Danes boste vse skupaj premišljeni končali in pot nadaljevali s samozavestnim pristopom in pogumom.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Ko boste razmišljali o sprostitvi, povezani s prijetnimi dejavnostmi, upoštevajte tudi mnenja ljubljene osebe ali prijatelja, saj bi vam lahko v nasprotnem primeru nekdo zameril.