Dnevni horoskop za 19. april 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 19. april 2020

Dnevni horoskop za 19. april 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Dnevni horoskop: ljubezen, odnosi, zdravje in družina. Današnji dnevni horoskop smernica: Če si želite več lepote, ravnotežja in urejenosti v življenju, se izognite konfliktnim ljudem, še posebej tistim, ki vam ves čas govorijo, kaj je dobro za vas.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

Sonce preide v trmastega bika

Sonce se ob 14.45 uri pomakne iz samozavestnega ovna v ležernega bika, zato pričakujte povečano željo po raznovrstnih užitkih. Ko Sonce preide v  znamenje bika, sledi nekaj počasnosti, povečani gurmanski užitki ter predvsem notranja umirjenost v odnosih, ter toplina, ki vam bo olajšala pogovore. Prihaja tudi vztrajnost, ki jo boste znali spretno uporabiti tudi tisti, ki običajno niste prodorni.

Ne bodite presenečeni, če se bo pojavilo nekaj ležernosti, ali če kakšen dan ne boste imeli dovolj energije, da dokončate z delom, nič vam ne bo ušlo izpod nadzora, saj boste kljub vsemu zbrani in motivirani. Veliko se boste ukvarjali tudi z domačimi vprašanji, še posebej v povezavi z otroci ali starejšimi osebami, za katere boste imeli v tem obdobju občutek, da so vam še bližje, ter da jim morate pomagati in se jim posvetiti.

LUNA JE V ZNAMENJU RIB

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti.

Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Tisti, ki ne verjamejo v čarovnijo, je ne bodo nikoli našli.

Roald Dahl

Rojstva na današnji dan:

Gustav Theodor Fechner, nemški fizik, psiholog, filozof
Lojze Dolinar, slovenski kipar, grafik
Kate Hudson, ameriška filmska igralka
Hayden Christensen, kanadski filmski igralec
Catalina Sandino Moreno, kolumbijska filmska in televizijska igralka
Marija Šarapova, ruska tenisačica

Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Današnji dnevni horoskop nedelja 19. april 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V domačem okolju boste spoznali, da je bilo negativno razmišljanje povsem odveč. Vse se lahko uredi, čeprav vas je že nekoliko skrbelo, tudi v povezavi z denarjem ali pomembnimi vprašanji.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu z luno v ribah se boste odprli nežnim energijam, ki vam bodo prinesle nova spoznanja. Tudi vaša domišljija ne bo imela meja, zato se ji prepustite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ni nujno, da ste vedno med prvimi. Danes zaradi lune v ribah preprosto še ne boste našli rešitve za zaplete, ki vas na osebnem področju že preveč obremenjujejo in kratijo vaš spanec.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse, kar se dogaja v vaši bližini, se vam zdi nekako medlo, resnica pa je v tem, da ste sami morda nekoliko utrujeni od vseh preteklih dogodkov in odnosa, ki vas obremenjuje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste z vplivom lune v ribah malce zmedeni in umetniško razpoloženi in tudi če boste našli v sebi romantično dušo, bo to dober znak. Marsikaj se lahko spremeni, zato imejte odprte oči.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes boste dokaj zadovoljni, čeprav na ljubezenskem področju morda ni toliko novosti, po katerih hrepenite. Vsekakor boste zadovoljni že s simpatičnim komplimentom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zagotovo vam ne bo dolgčas, ko boste razmišljali o tem, kako in kdaj bi se lahko z nekom iskreno pogovorili. Omejitve so del vašega delovanja, zato jih sprejmite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaša pozornost bo danes na vsakdanjih življenjskih stvareh, toda vse boste videli bolj optimistično. Prihaja želja po telesnem zadovoljstvu in večer z luno v znamenju rib, poln romantike.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pričakujte, da se vam bo s telefonskim klicem oglasil nekdo izmed mlajših. Sprejmite izziv, ki se vam obeta. Nekaj novic je povezanih tudi z ljubezenskim razmerjem, ki je nedorečeno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste morali izstopiti iz znanega kroga, ter se s pomočjo lune v ribah usmeriti v spremembe. Morali boste malce eksperimentirati, ter prisluhniti svojim bližnjim.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zavedate se vseh težav, zato bi morali postati veliko bolj previdni in pozorni. Zagotovo bo nekaj govora tudi o denarnih zadevah, ki vas po tihem ves čas obremenjujejo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan z luno v vašem znamenju se bo odvijal v znamenju osebnega zadovoljstva, posebno če sta se z nekom uspešno pogovorila. Na vse boste gledali pozitivno, ne glede na občasne težave.