Dnevni horoskop za 18. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 18. december 2019

Dan vam prinaša vznemirljivo, izzivalno, razposajeno, osupljivo energijo, umirjenost duha, svobodo in smisel igre življenja.

Luna je v znamenju device

Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi.

”Bolje je premagati sebe, kot zmagati v tisoč bitkah.”

Buda

Rojstva na današnji dan:

Keith Richards, angleški glasbenik (The Rolling Stones)
Steven Spielberg, ameriški filmski režiser
Brad Pitt, ameriški filmski igralec
Christina Aguilera, ameriška pevka

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite danes opazovalec in mirno vztrajajte na svoji poti, seveda ob upoštevanju konkretnih dejstev. Ne prepuščajte se trenutnim malodušju, ki vam povzroča slabo voljo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne boste dovolj potrpežljivi, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, čeprav je bolje tako, kot da bi zopet storili nekaj nepremišljenega. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato počakajte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S pomočjo vznemirljivih, dinamičnih energij se lotite dela, in naredite korak naprej k realizaciji svojih idej. Čeprav vas bodo vabili v družbo, danes to ne bo najboljša izbira.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ovir v današnjem dnevu ne boste zaznavali. Pomembno bo, da poveste svoje mnenje brez oklevanja ali nepotrebnega ovinkarjenja. Ne bojte se pogledati resnici v oči.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite s tistimi, ki vas vznemirjajo, saj bo vsak skrbel predvsem zase. Zato boste danes zaznavali posledice stresa in utrujenosti, vendar se ne predajte negativnim energijam.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Veliko se boste danes ukvarjali s tistimi, ki jih še ne poznate dovolj dobro. Želja po opaženosti kljub temu morda ne bo zadoščena. Delo vam lahko v popoldanskih urah koristi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu se nikar ne obremenjujte več s tem, kaj vas čaka v prihodnje, ampak raje uživate v drobnih radostih, v vsaki priložnosti, ki se vam bo pojavila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami so možnosti za krajše izlete ter dobri stiki s tujino, zato vse to spretno izkoristite. Ljubljeni osebi namenite v večernih urah, ko bo tudi vam ustrezala sprostitev malce več pozornosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veder in razigran dan je pred vami. Spodbujena bo kreativnost, z lahkoto se boste soočali s situacijami, tudi na področju čustev boste zelo pozitivno razpoloženi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes prihaja v vaš objem veliko nemira in veliko prazne komunikacije. Nikar se ne obremenjujte s tem. Izkoristite dan za vse obveznosti, ki jih imate na delovnem redu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni niste najbolj mirni, muči vas zgodba, ki je očitno še niste dokončali, čeprav si tega ne priznavate. Obeta se zanimiv večer, obarvan z zadovoljstvom in nežnostjo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozornost bo danes preusmerjena na odnose. Po eni strani boste ves čas iskali nekoga, s katerim bi lahko klepetali, po drugi strani pa si boste želeli več miru in nežnosti v odnosih.