Dnevni horoskop za 18. april 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 18. april 2020

Dnevni horoskop za 18. april 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Dnevni horoskop: ljubezen, odnosi, zdravje in družina. Današnji dnevni horoskop smernica: To, da izboljšujete svoj notranji jaz, še ne pomeni, da bi morali pustiti, da trpi vaš zunanji jaz. Poskrbite, da boste danes zadovoljni s sabo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

LUNA JE V ZNAMENJU RIB

Luna v znamenju rib – Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino.

Vse, kar si lahko predstavljamo je resnično.

Pablo Picasso

Rojstva na današnji dan:

Igo Gruden, slovenski pesnik, pravnik
Jochen Rindt, avstrijski avtomobilski dirkač, svetovni prvak Formule 1 1970
Albin Planinec, slovenski šahovski velemojster
Eric Roberts, ameriški filmski igralec
Anthony Davidson, britanski avtomobilski dirkač
America Ferrera, ameriška televizijska igralka

Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Današnji dnevni horoskop sobota 18. april 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu se boste osredotočili na tisto, kar že poznate, toda prav kmalu boste pripravljeni na številne spremembe. Popoldne boste dobili novico, ki bo odločilnega pomena.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Situacija, v kateri se boste znašli bo odlična in lahko se premaknete kar za nekaj stopničk, tudi glede osebne rasti. Zaupajo vam, zato izkoristite z luno v ribah ta ugoden trenutek.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Novosti vas zaradi trenutnega stanja ne navdušujejo, zato boste skrbno razmišljali o tem, kako bi se jim lahko izognili in nadaljevali nekoliko pozneje, ko boste bolje pripravljeni in motivirani.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj težav se niza, čeprav vam je nekdo nedvomno naklonjen in vas vzpodbuja na vsakem koraku. Spremlja vas občutek, da igrate le po pravilih drage osebe in se preveč prilagajate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubljena oseba vam bo pospešila utrip. Očitno je že skrajni čas, da se odprete na ljubezenskem področju. Tako boste pridobili prednost in z luno v ribah dosegli boljše počutje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

V današnjem dnevu, ko se bo luna sprehajala po ribah, boste več kot očarljivi in prepričljivi, s čimer boste ljubljeno osebo očarali. Zlahka boste dobili to, kar si želite, posebno domačih, ki vam največ pomenijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ugotavljate, da se določene zadeve neverjetno hitro približujejo. Vse se vrti prehitro, zato boste kljub luni v znamenju rib nekoliko živčni in zadirčni, kar vas bo nekdo tudi opozoril.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nenavadnih novic bo danes več, kot ste pričakovali, zato boste tudi zaradi lune v ribah zmedeni in neodločni. Pozneje boste imeli možnost, da še premislite in se odločite, kot je prav za vas.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes prihaja z luno v ribah pomemben del vašega delovanja na prvo mesto. Izvedeli boste marsikaj zanimivega, vsekakor pa bodite pazljivi, da ne zanetite kakšnega konflikta.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Motili in ovirali vas bodo z vprašanji, čeprav se vseeno lahko nekako izgovorite in se posvetite svojim opravkom, ki jih ne bo malo. Popazite zaradi lune v ribah tudi na prehrano.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V današnjem dnevu boste pripravljeni nadaljevati svojo zgodbo v visoki prestavi in zlahka boste preskočili kar nekaj stopničk hkrati, kar vas bo močno opogumilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo v vaši bližini nekaj zapleta, in zdi se vam, da morate spraševati vedno ene in iste stvari, kar vas notranje vznemirja. Raje se posvetite ljubezni, ki bo z luno v vašem znamenju iskrena.