Dnevni horoskop za 17. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 17. december 2019

Tudi če veste, kam ste namenjeni, lahko pridete tja hitreje in z manj truda, če veste, kako potovati in premagati ovire.

Ob 8.16 luna preide v znamenje device

Luna v znamenju device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili.

Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu.

”Upornik je človek, ki živi celostno, skladno s svetlobo, ki izvira iz njegove notranjosti. Za najdragocenejšo vrlino, torej svobodo, tvega vse.”

Osho

Rojstva na današnji dan:

Lucijan Marija Škerjanc, slovenski skladatelj
Paul Rodgers, angleški rock glasbenik
Frančišek – (Jorge Mario Bergoglio), papež
Paul Tracy, kanadski avtomobilski dirkač
Milla Jovovich, ameriška filmska igralka, manekenka

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste dobili prijetno sporočilo, ki vas bo spravilo v dobro voljo. Dobro se počutite in še je nekaj časa in priložnosti, da marsikaj rešite v svojo korist. Tudi na področju ljubezni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dobro premislite, koliko časa boste posvetili nečemu, kar vas v bistvu vznemirja. V nasprotnem primeru boste zamujali in si nakopali dodatne skrbi v družbi prijateljev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes iznajdljivost uporabite v svoj prid, saj se vam obetajo zanimivi rezultati. Namesto da bi zadeve plačevali, se jih lotite sami, saj vas bo to dvignilo in navdihnilo s ponosom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč razmišljate o zadevi, ki se bo reševala čisto v drugi smeri, posebno če ste povezani z osebo, ki razmišlja trmoglavo. Počasi se bosta morda na nek način uskladila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na čustvenem področju se bo končno zjasnilo, toda ne pretiravajte z navdušenjem, temveč bodite iskreni in dosledni. Lahko se podate v akcijo, saj boste danes odlično pripravljeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Prijetne odgovornosti vas bodo privezale dom in domače okolje. Odprite oči in poglejte, da je vaša družina lahko odlično pomagalo v trenutkih, ko se ne počutite najboljše.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pazite, kako se boste odzivali v krogu doma. Pomembno je, da vznemirljivo energijo preskočite in premagate. Raje jo izkoristite in premislite o poslovnih spremembah.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poskusiti ni greh, še posebej, če iščete neko izhodiščno točko. Zagotovo boste našli nekaj zase, saj ste optimistični in dobro pripravljeni. Pazite pa na kritike drugih, ki ne bodo dobronamerne.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V poslovnem življenju in v ljubezenskih odnosih se boste končno lahko sprostili in prevzeli glavno vlogo. Komaj ste čakali na čas, ko se dogajanje odvija v pozitivni smeri.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu prihaja uspeh na poslovnem in finančnem področju, vendar ne zapravljajte preveč. Ohranite svojo umirjenost, saj jo boste danes potrebovali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čutite, da nekdo zahteva od vas odgovor, sami pa se še niste odločili. Z nečim se namreč še ne strinjate, saj vam vse skupaj sproža dvome. Težke misli vas bodo nekoliko utrudile.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ni razlogov da bi se zapirali vase, toda ne navezujte se na prazne obljube nekoga v vaši bližini. Počasi boste danes poiskali nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete.