Dnevni horoskop za 16. april 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 16. april 2020

Dnevni horoskop za 16. april 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Dnevni horoskop: ljubezen, odnosi, zdravje in družina. Današnji dnevni horoskop smernica: Z aktivnim potrjevanjem vloge, ki jo želite odigrati pri oblikovanju sebe, vam bodo lekcije, s katerimi se boste spopadli danes pomagale spoznati nove ravni notranje moči in nove veščine.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

LUNA V ZNAMENJU VODNARJA

Luna v znamenju vodnarja – Vodnar, njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

LUNA V ZNAMENJU VODNARJA

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor.

Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ko nisem imel ničesar izgubiti, sem imel vse.

Paulo Coelho

Rojstva na današnji dan:

Boris Dvornik, hrvaški filmski in televizijski igralec
Kareem Abdul-Jabbar, ameriški košarkar
Nejc Zaplotnik, slovenski alpinist
Selena, ameriška pevka
Conchita Martínez, španska tenisačica

Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Današnji dnevni horoskop četrtek 16. april 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaupajte nekoliko bolj svojemu notranjemu glasu, ki vas s pomočjo lune v vodnarju zopet opozarja na določene nepravilnosti. Niso vsi tako odkriti in pošteni kot ste vi sami, imejte to v mislih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu boste imeli bujno domišljijo, kar bo za tiste, ki se ukvarjate z umetnostjo, zelo dobrodošlo, saj bodo ideje padale iz neba ena za drugo. Večer bo skrivnosten.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S starimi težavami se boste z luno v vodnarju spoprijeli popolnoma drugače kot doslej. Nekaj, kar ste izpustili, še vedno lahko dobite, posebno če je povezano z zanimivim telefonskim pogovorom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ljubljena oseba vam bo pokazala, da je med vama še vedno veliko skupnega. Resnica bo več kot očitna, marsikaj se bo tudi pozitivno razpletlo, brez večjih obremenitev in zastojev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu, ko bo luna v vodnarju vam bo vsega preveč, posebno če vas čaka še marsikaj neopravljenega ali nedogovorjenega. Vsekakor se potrudite in vložite več svoje energije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Nekaj ste narobe razumeli ali pa si preprosto zatiskate oči pred realno sliko. Na vidiku je nekaj več stroškov, kot ste predvidevali, zato boste morali o vsem skupaj dobro razmisliti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dovzetni boste za vse spremembe, ki se bodo dogajale v domačem krogu. Strastna srčna energija vas povezuje z ljubljeno osebo ampak samo to trenutno ni dovolj za vas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Še vedno razmišljate in nihate, čeprav vas nekdo prepričuje o svojem mnenju in pogledu na določeno situacijo. Priznati si morate, da zamisel le ni tako slaba. Prebudite se!
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na čustvenem področju bo zaradi lune v vodnarju nekaj nejasnega, kar vas bo močno vznemirilo. To bo vidno v telefonskem pogovoru, ki se bo razvil precej nepredvidljivo in hkrati zanimivo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Današnji dan z luno v kozorogu bo veliko bolj zanimiv, kot ste sploh pričakovali. Nekdo vas še čaka in mogoče je nadaljevanje zgodbe ali sodelovanja, zato zavihajte rokave in se pogovorite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V današnjem dnevu boste vsekakor izredno dovzetni za lepe besede, laskanja in pihanje na dušo, ne pozabite pa tudi na svoje družinske obveznosti, ki vas žal ne bodo čakale.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Borite se zase, vsekakor pa z luno v vodnarju ne pozabite na napredek, s katerim se boste počasi poslovili od težav z občutkom, da lahko najdete nekaj novega in ustreznega zase.