Dnevni horoskop za 15. september 2019

Dnevni horoskop za lepši dan.
Dnevni horoskop za lepši dan, ki vas bo nasmejal.

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zavedajte se, da so prijatelji vaše vodilo, zato z njimi ravnajte nadvse spoštljivo. Četudi se danes ne boste povsem strinjali z njimi, bodite nekoliko bolj potrpežljivi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spremembe, ki bodo prišle, bodo bolj pomembne za vaše notranje ravnovesje. Obenem boste ob koncu dneva veliko bolj odločni in bi bili radi počeli stvari, ki so lahko tudi tvegane.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Do prijatelja, s katerim ste do sedaj dobro sodelovali, boste postali nekoliko nezaupljivi, to vam lahko zameri. Prav kmalu vam bo postalo jasno, da ste mu morda naredili krivico.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes vam bo zelo pomembno, da boste veliko časa preživeli s svojo družino. Vsi bodo to cenili in bodo veseli, da se jim posvečate bolj kot sicer. Tudi vaše besede bodo prijaznejše.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zazrite se v prihodnost, da bi videli, kakšne posledice bi lahko pustila vaša dejanja. Četudi ste nekomu nekaj obljubili in boste spoznali, da to ni prav, tega ni treba storiti!
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Mogoče se bi lahko srečali s kroničnimi težavami, ki pa jih boste uspešno premagali. Počasi boste začutili poživljajočo energijo. Z olajšanjem se boste poslovili od oklepa preteklosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na ljubezenskem področju se umirja, tudi zato, ker se izogibate prepirom. Popoldne več počivajte, da bi si nabrali dovolj moči za nekaj novega, morda tudi potovanje, priložnost, ki vam bo pisana na kožo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V samoti, ki vam bo še bolj prijala kot družba, boste napolnili notranje baterije. Mogoče boste imeli na izbiro dve možnosti, vi pa se boste raje odločili po svojem občutku.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na splošno boste danes v zelo ustvarjalnem obdobju, ki bi ga bilo škoda zamuditi. Tudi čustva bodo stabilna in umirjena, še posebej pri tistih, ki ste v vezi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odločni ste in pustili boste prijeten vtis. V prijateljskem krogu se bo zgodilo nekaj, pri čemer bi morali ostati nepristranski. Še bo dovolj časa, da se stvari dodatno izboljšajo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni se boste danes zvečer pustili razvajati, želeli si boste tudi kakšnega novega doživetja, vendar vam bo najpomembnejši občutek varnosti in seveda tega, da vas ljubljena oseba spoštuje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pred vami je miren dan, v katerem se ne bo dogajalo nič usodnega. Pod pozitivnim vplivom planetov boste bogatejši za nova in pomembna spoznanja, ki vam bodo koristila na zasebnem področju.