Dnevni horoskop za 14. november 2019

Dnevni horoskop horoskop.si
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Danes je pomembno predvsem, da ohranite vero vase, v svoje sposobnosti in zaupate v radost življenja. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved, lahko pa poiščite Angela, da vam prinese srečo.

Vedeževanje, divinacija, svetovanje. Z resnim pristopom in ustreznimi tehnikami, vam bomo pomagali poiskati rešitve. Svetovanje z našimi svetovalci vam je omogočeno globlje dojemanje vaših vzgibov in bistva duševnih procesov.

V življenju se vsem nam prepletajo različne poti, ki od nas zahtevajo premišljene ali nepremišljene odločitve, ki nam krojijo prihodnost. Na določene stvari ni moč vplivati, je pa potrebno odreagirati, tudi če presežejo meje vašega dojemanja. V tej bitki za odrešitev se lahko pojavijo strah, nemoč ali stiska, ki skrčijo možnosti za uspešno rešitev problema ali soočenja. V tem primeru vam je v veliko pomoč svetovanje.

Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Nisem tisto kar se je zgodilo z menoj, temveč to kar sem se odločil postati.

Carl Gustav Jung

Rojstva na današnji dan:

Leopold Mozart, avstrijski skladatelj, violinist, glasbeni pedagog
Tone Čufar, slovenski pisatelj
Astrid Lindgren, švedska pisateljica
Charles, valižanski princ, angleški prestolonaslednik

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odprti za ideje in nove ljudi, lahko pokažete svojo ambicioznost in strast do trkanja na vrata, dokler se ne bodo odprla. Ponosni boste ugotovili, da zmorete udejanjiti različne zadeve.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Umirjene misli prinašajo mirno telo. Ko se bo vaš svet uravnovešal, boste čutili, kako se vam vrača energija. Začutili boste povezavo med energijo lune in notranjim napredkom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem dnevu boste ves čas nekaj pričakovali. Nemirne misli vas nosijo v neznano, vendar se boste prav tam najboljše počutili, saj boste lahko zopet raziskovali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Iskali boste nove priložnosti. Zanimalo vas bo vse kar je drugačno od povprečnega in znanega. Nikar se ne upirajte preveč spremembam, ki jih boste deležni popoldne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prilagoditi se morate, kar ni lahka naloga za vas, ki se po navadi dolgo oklepate istega in iščete razne izgovore. Morda predolgo čakate, ste preponosni in ne potrudite se dovolj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pustite vsaki stvari, naj dozori v pravi smeri. Napetost je zaradi negativnih vplivov aspektov med planeti velika in v današnjem dnevu se boste preprosto morali prepustiti času.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno boste v svoje življenje vnesli nove smernice, ki vam bodo marsikaj olajšale. Le pogum bo potrebno zbrati. Ves čas boste na trdnih tleh, previdni še bolj kot običajno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nečemu se boste dopoldne izognili, potem bo jasno, da se zadeva vedno znova vrača in naenkrat boste izgubili vso potrpežljivost. Posebno če ste zasebno povezani z nekom iz poslovnega ali študijskega kroga.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Mnogo okoliščin vam bo v današnjem dnevu naklonjenih, lažje se boste soočali s težavami, nekaj skrbi pa vam bodo ves čas povzročale nejasne situacije na čustvenem področju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekoliko manj odločni boste kot običajno, saj vas spremlja nestabilna planetarna pozicija. Ugotavljate, da je včasih modreje postaviti se v ozadje in zadeve opazovati, kot da bi povedali nekaj na glas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če ste pripravljeni na novo ljubezen, jo boste z malo sreče tudi našli. Če boste izgubljali glavo zaradi ljubezni, se ne obešajte na njo in ne vztrajajte. Upočasnite tempo in se prepustite toku.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razmer, ki vam ne ustrezajo, ne morete obrniti, lahko pa jih prilagodite tako, da vam bo nekoliko lažje. Lahko se tudi povežete z nekom, ki vam bo priskočil na pomoč in vam svetoval kako nadaljevati čim bolj uspešno.