Dnevni horoskop za 14. marec 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 14. marec – horoskop danes.

Dnevni horoskop za 14. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astro znamenje. Astro dnevne novice: kariera, ljubezen, odnosi, zdravje, denar. Izkazali se boste pri vsem, kar zahteva veliko izvirnosti in spretnosti. To je lahko kakršna koli oblika umetniškega ustvarjanja, ki vas bo v današnjem dnevu počasi popeljala na višji nivo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 12.09 luna preide v znamenje strelca

Luna v znamenju strelca

Čez dan se boste več časa nahajali v krogu družine, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Izogibali se boste kuhanju in gospodinjskim opravilom, namesto tega se boste raje posvetili sebi. Čas je odličen za branje dobre knjige, ki širi vaše obzorje. Kjub temačnim vzgibom boste zaradi energije ognjenega znamenja lažje premostili bolečine in težave. Deli telesa, ki bodo bolj izpostavljeni so ramena, kolki in pljuča, zato začnite razmišljati o kakšni vadbi ali prenehanju kajenja. Tek v naravi vas bo razbremenil črnih misli ter vam dodal notranjo moč.

Zdravje je največje bogastvo.

Rojstva na današnji dan:

Fran Jesenko, slovenski botanik
Albert Einstein, švicarsko-ameriški fizik, matematik, nobelovec 1921
Maurice Merleau-Ponty, francoski filozof
Wesley Sissel »Wes« Unseld, ameriški košarkar
Billy Crystal, ameriški komik, igralec in režiser
Albert II. Grimaldi, monaški knez

Današnji horoskop 14. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Primanjkovalo vam bo volje in poguma, da bi svoje življenje vzeli resnično v svoje roke. Ko pa boste to končno storili, si boste začrtali bolj jasne meje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Težko boste danes objektivni, ker so meje vašega sveta zelo ozke in preprečujejo daljnosežen in objektiven pogled. Zaznavali boste le sebe in svoje težave.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Precej ognjevito se boste zjutraj, ko bo luna še v škorpijonu odzvali na neko povabilo. V večernih urah, ko boste bolj umirjeni in željni nežnosti, prihaja več romantike.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste pospravljali, čistili, sestavljali, razmišljali, skratka zelo boste koristni. Zvečer boste z ugodno luno v strelcu kmalu zaspali, z lepimi mislimi in občutkom, da ste spoštovani in ljubljeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Marsikaj bo v današnjem dnevu odvisno od vas, zato ne posedajte križem rok. Pasivnost se vam niti ne poda, saj vaš temperament zahteva več dogajanja in predvsem več razgibane komunikacije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes, ko luna prehaja v strelca, si privoščite čim več gibanja in sprehodov v naravi, saj že krepko čutite posledice čezmernega sedenja in nezdrave prehrane. Prebudite tudi svoje čute.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi lune, ki danes preide v strelca, boste razpoloženi za globoke, resne pogovore o prihodnosti. Komunikativnost izkoristite tudi za to, da pomagate prijatelju, ki se je znašel v težavah. Na koncu se boste boljše počutili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Počutili se boste zadovoljno in ljubljeno v krogu družine. Danes boste veliko razmišljali o stari ljubezni, ki je že zdavnaj za vami. Raje se usmerite v trenutno situacijo, ki prav tako zahteva soočenje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z več samodiscipline se boste lahko uspešno spopadali s poslovnimi izzivi in tako dosegli zavidanja vreden uspehe. Počutje bo stabilno, saj boste zaupali sebi in svojim notranjim vzgibom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes si boste vzeli nekaj časa samo zase, za sproščanje. Bil bi že skrajni čas, da poskrbite tudi za svoje užitke. Pojdite na kolo za zdravo telo, luna v strelcu vas bo pozitivno motivirala.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naj vas danes, ko vas bodo objemale nemirne energije, ne bo strah glede načrovanja dolgoročne prihodnost, ki se vam obeta. Hrepeneli boste po tem, da najdete svoj notranji mir.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Premislili si boste glede določene zadeve, a pazite, da nekaj, kar je sporno ne bo trajalo v nedogled. Opustili boste določeno zadevo, za katero niste čutili prevelikega navdušenja.