Dnevni horoskop za 14. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 14. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 14. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Potrpežljivost je ena najlepših vrlin. Vendar nihče ni ves čas nepotrpežljiv in vedenje ni vedno idealno, zato si danes dovolite biti takšni kot si želite biti!

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

LUNA JE V ZNAMENJU DEVICE

Luna v znamenju device – Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Izkoristi dan, ne zanašaj se na jutrišnjega.

Horace

Rojstva na današnji dan:

Marija Tereza Avstrijska, saška kraljica
Fran Roš, slovenski pisatelj
sir Cecil Walter Hardy Beaton, angleški fotograf
Milan Kučan, slovenski politik, državnik
Šamil Basajev, čečenski terorist

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Dnevni horoskop za 14. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na poslovnem področju boste pričeli z novim projektom, ki bo napredoval tekoče in gladko delovanje. Dobro bi bilo, da spregovorite o svojih notranji željah, za katere mislite, da so potrebne.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Obremenilo vas bo nekaj, kar se dogaja v domačem okolju, in zato nimate ne časa ne energije za kar koli drugega. Vezani biki se morate potruditi, da bi ohranili mir, posebno v prvem delu dneva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite na področju financ, to je glavni nasvet v današnjem dnevu, ko boste zmedeni zaradi malenkosti. Izkušnja vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste popoldan našli izhod.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste v odnosih zelo družabni, v službi pa se boste želeli na vsak način uveljaviti. Iz tega razloga boste izredno prilagodljivi, saj želite ustrezati pogojem ki so vam dani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pri zahtevnih nalogah se boste danes težko zbrali, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva in na dokumente.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Horoskop dnevni

Nikar ne dovolite občutku osamljenosti, da vas posrka vase. Morda ste se preveč zaprli vase in se s tem oddaljili od rešitev in dobrih odnosov. Poskusite se ponovno odpreti!
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nič kar se dogaja v vaši bližini vam ni jasno in vedno znova vas privlačijo osebe, ki jih v bistvu ne razumete najbolj. Nekdo se vam po daljšem času vrača v življenje, vendar bodite previdni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes prihaja veliko zanimivih ljubezenskih pripetljajev. Tudi prijatelji vas potrebujejo. Odločite se, komu boste dali prednost in se vsekakor potrudite biti čim bolj učinkoviti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pozanimajte se glede novosti, saj prihaja zelo pozitivna smernica, ki vam lahko olajša vaše delovanje. Res je, da imate prav, toda pot bo še dolga in pozor, da ne bi založili česa pomembnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Želeli si boste finančnega izboljšanja, zato boste z veseljem sprejeli poslovne ponudbe, ki vam bodo to omogočile. Danes boste pripravljeni storiti tudi kaj takšnega, kar sicer ne bi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bodite presenečeni, če so nekateri maščevalni. Vseeno imate občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do svojega bistva, in sicer z iskrenim in direktnim pristopom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se dogaja na pravi način in všeč vam bo pomoč, saj ne boste več sami za vse. Nekaj, kar je sicer odvisno le od vas, je skoraj, da že zaključeno, sicer pa ostanejo le še zanimive podrobnosti.