Dnevni horoskop za 13. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde za danes?

Danes je pravi čas, izpustite preteklost toku reke in čim bolj spontano vstopite v ta trenutek. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Ob 0.23 preide luna v znamenje raka

Luna je v raku

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo.

“Vse kar se moramo odločiti je, kaj storiti s časom, ki nam je dan.”

John Ronald Reuel Tolkien

Danes praznuje Andrej Peroša

Z Merkurjem v znamenju Kozoroga se zna Andrej Peroša vedno dokopati do prave rešitve in jo uresničiti. Andrej Peroša osebni horoskop.

Rojstva na današnji dan:

Janko Messner, slovenski pisatelj
Sašo Stevović,slovensko-črnogorski kipar
Jure Zdovc, slovenski košarkar
Matjaž Smodiš, slovenski košarkar
Amy Lee, ameriška glasbenica

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste s strani nekoga, ki vam je všeč občudovani. Energije dne bodo obarvane s ponosom in zadovoljstvom. Kljub vsemu, boste želeli ostati mirni in zbrani ter premišljeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vašo dobro voljo bodo prijatelji sprejeli z negodovanjem, prav tako boste še nekaj časa v slabem odnosu z osebo, ki odloča o marsičem, kar vam ni všeč. Zavist bo danes v ospredju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zadeve se danes ne bodo odvijajo tako, kot ste si zastavili, morda tudi zato, ker vidite le eno pot in vse druge nekoliko zapostavljate. Poskusite narediti nekaj da osebnostno zrastete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes ne boste več oklevali, saj čutite, da je rešitev zelo blizu. Lahko si pridobite več časa, in uživate v novih poslovnih pogojih, ki vam v prvi fazi ne bodo pisani na kožo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nadzirajte danes svojo zavist, drugače boste nekoga s tem pripravili do izbruha ali neprijetnega odziva, ki bo na plano prinesel tudi skrivnosti. Boj umirjeni boste šele zvečer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes se bo nekaj zapletlo, še posebej pri reševanju starih sporov in ob pripravah na težjo delovno nalogo, ki bo od vas zahtevala tudi več prilagodljivosti. Raje se podajte na zabavo in uživajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Moč energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da bo danes veliko dokončanega. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo doživljali svoje čustvene travme.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Od vas bo današnji dan zahteval, da se notranje umirite in počakate na pravi trenutek. Agresivno reagiranje bo nosilo težave tako v zasebne kot poslovne odnose, kar vas bo vznemirilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste še bolj simpatični in s svojo očarljivostjo se boste dotikali ljudi v svoji bližini. Vaša hrepenenja po ljubezni v današnjem dnevu ne bodo takoj uslišana.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spretno boste danes usmerjeni k uresničevanju želja. Na zasebnem področju prihaja priložnost da uredite odnose. Toda brez truda in potrpežljivosti žal ne bo šlo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se boste ukvarjali z domačimi težavami, ki vas lahko spravijo v slabo voljo. Ne čakajte predolgo, sicer vam bo vse skupaj še težje. Soočite se s svojimi strahovi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se boste počutili utesnjeni in obremenjeni. V ljubezni zaščitite tisto, kar ste že dosegli pred kratkim. Odločili se boste tako kot je treba, zato lahko pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti.