Dnevni horoskop za 12. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preveč se ukvarjate s službo in premalo z družino ter prijatelji. Vaši bližnji vas potrebujejo ves čas, vi pa zadnje čase veliko pozornosti posvečate delu. Ne skrbite, delo ne bo nikamor odšlo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na žalost vse ne bo potekalo po načrtih, spraševali se boste, kaj vam je storiti, da bi se stvari zasukale ugodneje za vas. Veliko boste naredili že, če boste enostavno prezrli manjša, zahrbtna nagajanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zahteve v poslovnem svetu so vse večje, težko je biti z vsem na tekočem. To ste občutili tudi vi, saj ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Do nekoga ste se obnašali zelo vzvišeno, kar ga je morda celo prizadelo. Verjetno tega sploh niste nameravali, vendar ste to storili zaradi družbe, ki vas je obdajala.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Samski levi, oddajali boste toplo in srčno energijo, ki bo naravnost privlačila vašo simpatijo. Pred vami je izredno ugoden dan, zato ga izkoristite v svoj prid in se poigrajte s komplimenti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Prijatelji vas že dlje časa spodbujajo, kar pomeni, da tudi oni resnično verjamejo, da vam lahko uspe. Biti pa morate pozorni na nekoga, ki bi vam morda ob uspehu začel metati polena od noge.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaše ljubezensko življenje bo kmalu doseglo dno, če ne boste hitro ukrepali in nekaj spremenili. Krivde nikar ne valite na koga drugega. Raje se z njim pogovorite in skupaj rešite problem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V poklicu, v službi ali v poslu nasploh se vam bodo odprle številne možnosti, ki jih boste znali tokrat odlično izkoristiti. Dan vam bo več kot naklonjen, prav tako tudi večer.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V družbi se ne boste počutili najbolje, čeprav svojo zadrego spretno skrivate. Ni razlogov, da bi se preglasno pritoževali, vseeno si morate priznati, da vas motijo tudi najmanjše malenkosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse tiste naloge, ki so ostale nedokončane in vsi dogovori, ki so ostali v zraku, vse prodaje in nakupi vam bodo zdaj stekli kar sami od sebe. Kakšen telefon bo kljub temu dopoldne treba dvigniti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne poskušajte se opravičevati za svoja dejanja, ker v tem primeru ne bo zaleglo. Oddolžite se z dejanji. Ne mislite, da bo preprosto. Marsikdo potrebuje več časa, da stvar preboli odpusti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prijatelja nikar ne poskušajte prepričati, da tokrat sploh nima prav. Zares je povsem nesmiselno, da skušate na vsak način iti z glavo skozi zid. Nikar ne spreglejte dejstva, da je lahko včasih tudi nedolžno spogledovanje usodno.