Dnevni horoskop za 11. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zasebno boste prepričani, da se vam godi krivica, vendar pazite, da ne boste kršili pomembnega dogovora. Čustvene situacije bodo umirjene in obarvane z romantiko.

 
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pokažite, da ste še vedno pogumni. Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa, vremenske razmere in podobne reči ne bodo izgovor.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pri delu v službi poskusite biti v popoldanskih urah nekoliko bolj zbrani, saj je od tega, koliko napak naredite, odvisno to, kakšne načrte imajo z vami vaši predpostavljeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste polni nemirne energije in silovitih reakcij. Zato boste le težko sodelovali s svojimi bližnjimi ali drugimi ljudmi. Napetost se bo krepila do večera.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste v prejšnjem tednu zamudili. Tudi v službi boste končno postorili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi. Uspelo vam bo pridobiti določeno prednost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ukvarjate se z vprašanji, ki ne vplivajo preveč na vašo prihodnost. Niste pripravljeni na težke teme. Vsaj v ljubezni bodite pogumnejši, nekaj vam očitno ne ustreza več.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali v današnjem dnevu posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne bi bilo slabo, če bi se vendarle malce ozrli okoli sebe. Obstaja namreč kopica ljudi, ki vam želi znova prekrižati ambiciozne načrte. Spet se boste zaprli vase, kar bo partnerja povsem upravičeno spravilo v slabo voljo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vi znate biti zelo natančni, tudi kadar to ni potrebno in zato vam včasih sodelavec delo zelo otežuje. Morali se boste navaditi, da ne more biti vse tako, kakor si vi zamislite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tokrat se ne odzivate spontano, kot je sicer značilno za vas, temveč povsem drugače. Zato ne bodite presenečeni, če boste do svojega prišli počasi in po številnih ovinkih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z vso spretnostjo prepričevanja, ki jo premorete, vam bo uspelo pridobiti na svojo stran tiste, ki do sedaj niso bili navdušeni nad vašimi načrti in prizadevanji, da bi jih izpeljali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav vam je poskus, da bi nekaj dosegli, spodletel enkrat, še ne pomeni, da bi vam tudi sedaj. Morda je morala ideja in želja le dozoreti v vaših mislih. Nikar ne bodite pesimistični.