Dnevni horoskop za 11. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop danes?

Prihaja resno in dolgočasno počutje ter obnašanje. Pomanjkanje spontanosti in humorja vas ne bo najbolj navdušilo. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved, lahko pa poiščite Angela, da vam prinese srečo. Ob 0.18h preide luna v znamenje bika. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli.

Svetovanje z našimi svetovalci vam je omogočeno globlje dojemanje vaših vzgibov in bistva duševnih procesov.

V življenju se vsem nam prepletajo različne poti, ki od nas zahtevajo premišljene ali nepremišljene odločitve, ki nam krojijo prihodnost. Na določene stvari ni moč vplivati, je pa potrebno odreagirati, tudi če presežejo meje vašega dojemanja. V tej bitki za odrešitev se lahko pojavijo strah, nemoč ali stiska, ki skrčijo možnosti za uspešno rešitev problema ali soočenja. V tem primeru vam je v veliko pomoč svetovanje.

Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE

Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila.

Unikatni izdelek! Podaja odgovore, s kakšnim namenom se vam določene stvari dogajajo. Izris vaše rojstne karte, interpretacija planetov, hiš, aspektov in ostalih povezav, individualen astrološki vpogled v vašo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Širiti ljubezen, truditi se po svojih najboljših močeh in biti neobremenjen s posledicami ali rezultati, to je življenje.

Brian L. Weiss

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Visoki cilji in motivacija bodo prinesli učinkovitost in poskrbeli za odlične rezultate. Več previdnosti na finančnem področju ne bo odveč, saj vas slaba odločitev lahko stane kupček prihrankov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav vedno bolj čutite praznino, pa vedno najdete v sebi še kanček sočutja, da bi pomagali drugim. Zato boste zelo radodarni, mogoče ne ravno z denarjem, ampak tudi z dobrimi deli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zmanjkuje vam izgovorov, saj vaš umik partner razume drugače. Dejstvo je, da si njegove bližine ne želite več tako kot v preteklem obdobju, kar boste tudi pokazali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko zelo spodbudne. Največ boste danes naredili s prijaznostjo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nova obzorja vam bodo odprli prijatelji. Ves dan boste imeli vrsto priložnosti za poslovni in finančni uspeh, na vas pa je če jih boste izkoristili. Pomaga vam lahko upanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Vrata se vam bodo odpirala, ljudje bodo občudovali vašo iznajdljivost in vas bodo morda celo priporočali pri drugih poslovnih avanturah. Če boste začenjali posel, se vam lahko zgodi projekt, ki bo uspešen.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Delo s katerim boste izkoristili svoje sposobnosti bo opravljeno odlično s takojšnjimi učinki. Z nagrado boste več kot zadovoljni in tokrat se vam lahko ponudi priložnost za oddih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Stvari bodo dobre, dokler bodo zadovoljive. Če ne, se boste morali potruditi, da kariera in finance ne bodo ušle izpod nadzora. Postavljeni boste pred večje odločitve, kjer bo potrebno pravilno odreagirati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z lahkoto boste v svoje življenje vnesli novo energijo, se podali na nove poti in se znebili negativnih vzorcev iz preteklosti. Ob strani vam bodo stali iskreni prijatelji, ki vas bodo ves čas vzpodbujali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razporedite svoje dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem znanem slogu. V ljubezni bo nekaj težav z ljubosumjem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imeli ste občutek, da se je nekdo spravil na vas, in sedaj se to obdobje zaključuje. Vsaka preizkušnja ima v življenju določen namen. Le dovolj energije mora biti vložene.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na čustvenem področju se boste nekoliko oddaljili od simpatije ali ljubljene osebe. Končno boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah, ki ste jih v zadnjem času močno postavili na stran.