Dnevni horoskop za 11. marec 2020

Dnevni horoskop horoskop.si
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 11. marec – horoskop danes.

Dnevni horoskop za 11. marec 2020, astro napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: kariera, ljubezen, odnosi, zdravje, denar. Danes se prepletata tišina in sanjarjenje, manjkala bo dejavna sila, ki bi vam pomagala uresničiti želje.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU TEHTNICE

Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek.

Brez spoštovanja ni resnične ljubezni.

Immanuel Kant

Rojstva na današnji dan:

Alojzij Repič, slovenski rezbar, kipar
Boris Zarnik, slovensko-hrvaški biolog
Peter Roger Hunt, angleški filmski režiser
Christian Wolff, nemški filmski in televizijski igralec
Tomaž Domicelj, slovenski glasbenik
Douglas Adams, britanski pisatelj

Današnji horoskop 11. marec 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kazali boste veliko pripravljenost za reševanje najtežavnejših delovnih ter finančnih izzivov. Večja samovoljnost in zaupanje vase bosta s pomočjo lune v tehtnici delovala več kot pozitivno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Določeno zadevo boste morali na vsak način izpeljati, saj se vam v nasprotnem primeru nakazujejo težave. Ljudje, ki so za vas ključnega pomena vam bodo prisluhnili in skupaj boste poiskali rešitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Obeta se vam zelo aktiven in prodoren dan, zato izkoristite ponujeno priložnost s strani nadrejenega. Nagrada bo presenečenje, o katerem razmišljate že dlje časa. Izkoristite ugodne vibracije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Optimizem bo vplival danes zelo pozitivno na vaše počutje, saj boste sestavljeni in sproščeni. Še nekaj, kar lahko storite je, da se več gibate in da poskrbite za zdrav način prehranjevanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zelo boste danes zaradi vpliva lune v tehtnici motivirani, za dokončanje začetega dela, sicer pa še ne veste, kako stvar izpeljati do konca. Ne smete se ustaviti, da ne pride do neprijetnosti, ki jih ne želite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 11. marec 2020

Finančno boste z ugodno luno v tehtnici končno malo bolj stabilni, zato boste lahko vrnili dolg iz preteklosti. Imeli boste možnost izbire, a jo dobro izkoristite, da vas slučajno nekdo ne prehiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energičnost in stabilnost vam bosta prinesli velike poslovne rezultate, ki jih pričakujete že nekaj časa. Pazite se sodelavca, ki vas bo hotel malo provocirati, v smeri da se dvigne nad vas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Končno boste s pomočjo umirjene energije lune v tehtnici priplezali na zeleno vejo. Prihranite nekaj na stran za hude čase. Obvestilo iz banke vas bo razveselilo, saj bo pozitivno naravnano.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V današnjem dnevu ne boste komplicirali, čeprav boste napeti in utesnjeni. Lepa beseda lepo mesto najde, in tega se še kako zavedate. Vse to boste znali tudi spretno uporabiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Treba bo poravnati nekaj iz preteklosti, in odgovoriti na nekaj vprašanj, ki ne bodo najbolj prijetna. Na koncu se bo zaradi lune v tehtnici vse uredilo pozitivno, zato nikar ne obupajte prehitro.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V današnjem dnevu boste zaradi energije lune v tehtnici zelo ustvarjalni, zato ne bi bilo dobro, če bi popustili. Napnite vse sile in dokončajte delo, saj to vaš nadrejeni pričakuje. Pohvalil vas bo nekdo, ki vam veliko pomeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se boste smilili sami sebi, ker se vam bo nakopičilo veliko obveznosti, a če boste iskreni sami do sebe vam bodo okoliščine naklonjene, saj boste znali zavihati rokave. Večer bo romantično naravnan.