Dnevni horoskop za 10. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Danes stopajo v vaše življenje občutek varnosti, brezskrbnost, spontano, umirjeno delovanje, sreča, zaupanje partnerju ter mirno spanje. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved, lahko pa poiščite Angela, da vam prinese srečo. Luna je v znamenju ovna.

Svetovanje z našimi svetovalci vam je omogočeno globlje dojemanje vaših vzgibov in bistva duševnih procesov.

V življenju se vsem nam prepletajo različne poti, ki od nas zahtevajo premišljene ali nepremišljene odločitve, ki nam krojijo prihodnost. Na določene stvari ni moč vplivati, je pa potrebno odreagirati, tudi če presežejo meje vašega dojemanja. V tej bitki za odrešitev se lahko pojavijo strah, nemoč ali stiska, ki skrčijo možnosti za uspešno rešitev problema ali soočenja. V tem primeru vam je v veliko pomoč svetovanje.

Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE

Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila.

Unikatni izdelek! Podaja odgovore, s kakšnim namenom se vam določene stvari dogajajo. Izris vaše rojstne karte, interpretacija planetov, hiš, aspektov in ostalih povezav, individualen astrološki vpogled v vašo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Hvaležnost je notranja svetloba, s katero lahko osvetlimo svojo dušo. Bolj ko smo hvaležni, več svetlobe izkusimo in bolj jo izžarevamo v svet.

Mary Jane Ryan

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prisluhnite nekomu izmed tistih, ki so vam zelo simpatični, morda se razvije tudi kakšna obojestranska simpatija. Pogovor o eni in isti temi vas močno vznemirja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poiščite družbo, saj morate povedati svoje mnenje, se nasmejati in zabavati, ker vas spremlja ugodna luna. Neverjetno zgovorni boste, celo klepetavi in to je nekaj, kar se vam dogaja, ko ste sproščeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes prihaja uničevalec in rušilec tistih razmerij, ki so izgubila iskrico in jih drži skupaj le še navada. Bodite bolj eksperimentalni in iznajdljivi, saj boste s tem ohranili pozitivno energijo v razmerju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, saj to od vas zahteva preveč časa in energije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni imate glavno besedo, čeprav ste že nekako nameravali odnehati in počakati na boljše čase. Svetla točka so prijateljski odnosi in obujanje razmerja, ki vas razveseljuje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Najboljši nasvet, ki vam ga lahko damo, je, da še naprej iščite nove priložnosti, saj vas bodo čakale. Če nekaj ne deluje, ne izgubljajte časa, ampak stopite korak višje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zavedati se boste začeli, da ste samo vi tisti, ki lahko vnesete spremembe v svoje življenje. Vaši najpomembnejši interesi bodo napredek, dobro počutje, umirjeni odnosi in širjenje lastnih obzorij.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Srečanje s prijateljem vas bo nekoliko zmedlo, toda na koncu boste umirjeni, saj se je očitno začelo novo in prijetnejše poglavje. Pred vami je čas plodnosti in ustvarjalnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni imate glavno besedo, čeprav ste že nekako nameravali odnehati in počakati na boljše čase. Svetla točka so prijateljski odnosi in obujanje razmerja, ki vas razveseljuje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaman čakate v nedogled. Kmalu boste dobili priložnost za pristno bližino in predanost v odnosu z osebo, ki vas privlači že dlje časa. Zagrabite dobro energijo, ki prihaja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Določene stvari boste napačno razumeli. Radi bi premislili povsem trezno in hladno, čeprav je kaj takšnega, vsaj za vas, v tem trenutku nemogoče.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Veliko boste naredili na področju duhovne preobrazbe, zamikal vas bo tudi bolj zdrav način življenja, le nekaj volje boste še potrebovali. Najbolj uspešni boste v skupinskih vadbah.