Dnevni horoskop za 10. april 2020 zabava s področja astrologije

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 10. april 2020, novice in zabava s področja astrologije.

Dnevni horoskop za 10. april 2020 petek. Preverite smernice in napovedi za astrološka znamenja. Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje, družina, preberite tudi tedenski horoskop. Pravičnost in hkrati pripravljenost bosta danes rokovali druga z drugo v smeri tega da naredite kakšen korak v smeri osebne rasti.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

Ob 22.35 luna preide v znamenje strelca

Luna v znamenju strelca

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti. Čez dan se boste veliko zabavali in družili v družinskem krogu, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju preko spleta, presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Gurmanski užitki ne bodo najbolj inovativni, zadovoljili vas bodo tudi hitri obroki. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu.

Moder človek brez dejanj je kakor oblak brez dežja.

Rojstva na današnji dan:

Pavel Golia, slovenski pesnik, dramatik, publicist, prevajalec
Boris Kidrič, slovenski revolucionar, politik
Miško Baranja, slovenski (prekmurski) cimbalist
Jouko Törmänen, finski smučarski skakalec
Roberto Carlos da Silva, brazilski nogometaš
Mandy Moore, ameriška pevka, filmska in televizijska igralka
Amanda Michalka, ameriška pevka, filmska, televizijska igralka

Današnji horoskop 10. april 2020. Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne prenaglite se z nepomembnim spletnim nakupom. Če dobro pomislite niti ni tako ugoden, kot se vam zdi na prvi pogled. Raje počakajte in poiščite ugodnejšo varianto, ki vas bo razvedrila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite prezahtevni. Poželi boste le tisto, kar ste posejali. In nič več, čeprav so vaše želje obsežnejše. Vsekakor pa bi se morali osredotočiti predvsem na pozitivno razmišljanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste zelo zaposleni z delom v vašem razmerju. Kar naprej se nekaj zapleta in vedno znova in znova popravljate probleme, ki so povezani z vašo preteklostjo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Večine spletnih komentarjev se boste danes razveselili, prihajajo pa tudi nekateri, ki vam bodo pognali kri po žilah in vas popeljali v globoko razmišljanje, kako naprej.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav ste običajno samozavestni in vas vzpodbuja energija ognja, se boste danes znašli pred situacijo, ki vam ne bo najbolj jasna. Še posebej izražena bo tudi vaša občutljivost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Situacija, ki prihaja danes vam bo pisana na kožo. Dobili boste tisto, kar potrebujete, tudi v ljubezni. Nekdo računa na vas. Imate redko priložnost, da ste povsem sami v središču pozornosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Precej nepredvidljivi boste, popolnoma prepričani o svojem prav. Ne bo vas motilo niti to, da vam nekdo ne sledi. Tudi osebni odnosi bodo težavni, posebno, če se morate
znajti med mnogimi nasprotujočimi si novicami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Misel, ki jo imate že nekaj časa v glavi, vas bo danes za nekaj trenutkov zapustila. Na dan bosta priplavala nezaupanje in ljubosumje, ki se ju poskusite čim prej znebiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Parter se bo danes do vas obnašal nekoliko drugače, kot ponavadi, kar pa še ne pomeni, da ga lahko sodite, da se je spremenil na slabše. Prilagodite se trenutnemu dogajanju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na splošno vam bo šlo še posebej v sredini dneva vse kar boste počeli odlično od rok. Lahko boste zaključili z odnosom, ki se je že dolgo vlekel, zaradi česar se vam bo odvalil kamen od srca.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sporočila, ki jih boste dobili danes, se bodo navezovala na nenavadne novice, ki bodo povezane trenutnim dogajanjem. Skušajte se nekoliko bolj poglobiti v svojo notranjost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ljubezenski partner bo na vaši strani, toda on ne bere vaših misli. Zato si lahko le pomagate sami, bodite jasni in direktni. Odločite se, kaj je resnično vredno tega, da bi vztrajali.