Avantura s sodelavcem, nasvet Magdalene.

Avantura s sodelavcem – Sem ženska v najlepših letih, vendar v zadnjih mesecih zelo nesrečna. V službi sem se zapletla s sodelavcem, ki je popolnoma drugačen od mene. Brez da bi se zavedala, se je začela avantura s sodelavcem.

Sama sem v srečnem zakonu, imam dva čudovita otroka, on je samski in živi zelo neodgovorno in razuzdano življenje. Kljub temu, da imam v zakonu urejeno tudi spolno življenje, me je avantura zamikala, saj sem se kot ženska v tistih trenutkih počutila čudovito.

Problem je nastal, ko sem se želela z ljubimcem pogovoriti o vsem skupaj. Odgovoril mi je, da je zanj to le zabava in naj ne pričakujem ničesar več kot to, kar mi trenutno nudi. Podrl se mi je svet, nemirna sem, vem, da to vse skupaj ni pošteno do družine. Vendar jaz še vedno iz dneva v dan hrepenim po ljubimčevi bližini in čakam, kdaj si bo zopet vzel čas zame. Obupana sem, zoprna do moža, ki ni nič kriv, enostavno tako ne morem več živeti. Prosim, svetujte mi. Jasmina

Avantura s sodelavcem – Magdalena svetuje.

Spoštovana Jasmina, vrednote, ki so bile včasih temelj odnosa, se dan danes vedno bolj umikajo iz obzorja. Vaša odločitev je, ali boste živeli zvesto in srečno življenje. Ali pa se boste poleg tega zapletali, kar vam seveda, kot ste opazili sami ne prinaša nobene dolgoročne sreče in zadovoljstva. Vzemite si nekaj časa zase in se temeljito poglobite v celotno situacijo. Morda se vprašajte, kaj bi v tej situaciji vi svetovali nekomu drugemu, še posebej prej, ko si nikakor niste mislili, da bi lahko bili vi tisti, ki varate.

Mož bi zagotovo bil popolnoma razočaran in prizadet, če bi izvedel, kaj se dogaja za njegovim hrbtom. Zato krepko razmislite, če ste dovolj močni, da mu vse skupaj priznate.

Še pomembnejše vprašanje pa je, ali ste resnično pripravljeni na posledice.

V večini primerov so razhod, kajti živeti z osebo, ki je prevarala ni enostavno, saj se zaupanje ponavadi močno razblini. Prav je, da ste ljubimcu izpostavili določena dejstva, saj ste dobili z njegove strani popolnoma realno sliko, ki vas je šokirala. Ne bodite jezni nanj, saj vam je le razložil svoje stališče, da se pač ne želi resno vezati. To vam je povedal z razlogom, da se znebite svojih pričakovanj v zvezi z njim.

Torej, prišli ste do točke, da vas ljubimec ne ljubi, da je to zanj le občasna avantura. Vam je lahko popolnoma jasno, da od te osebe dolgoročno ne morete ničesar pričakovati. Če moža ljubite, je najboljša rešitev, da z ljubimcem takoj prenehate in to potrebo po biti ljubljena in biti ženska raje delite s svojim možem, ki vas resnično spoštuje, za razliko od ljubimca.

Če boste vztrajali pri odnosu z ljubimcem za vsako ceno, lahko pričakujete še več nezadovoljstva in notranjega nemira, ki vpliva na vaše celotno življenje.

Članek je bil objavljen v reviji Lady/Magdalena svetuje

Če imate tudi vi težavo, pokličite za individualen nasvet.