Naravna kozmetika v povezavi z astrologijo

Naravna kozmetika ni samo modna muha, ampak trend, ki bo v prihodnosti vedno bolj zanimiv. Izdelki iz naravnih sestavin so prijaznejši za kožo. Kako pa na naravno kozmetiko gleda vaše znamenje in katera naravna dišava vam je pisana na kožo?

Naravna kozmetika
Naravna kozmetika

OVEN

Oven je oseba, ki veliko stavi na naravni videz, zato je pri izbiri naravne kozmetike prvi v vrsti, saj želi zase le najboljše. Naravne izdelke bo preizkušal toliko časa, da bo našel najboljšega zase. Ovna bodo najbolj razveselila naravna mila, z nežno cvetlično noto, saj bodo pomirila njegovo nemirno naravo.

Moj najljubši parfum: vanilija z vijolico

BIK

Naravno kozmetiko odlikujejo naravne sestavine, pridobljene iz izvlečkov iz rastlin, kar je za bika, ki je močno povezan z zemljo in naravo ključnega pomena, zato so mu naravni izdelki več kot pisani na kožo. Ko jih enkrat začne uporabljati, se težko še kdaj odtrga od njih, saj ves čas opaža pozitivne učinke.

Moj najljubši parfum: vrtnica z bergamotko

DVOJČKA

Čeprav niste ravno komplikator pri izbiri kozmetike, vas lahko zamika naravna kozmetika. Če ne veste kam se obrniti, boste v lekarnah in drogerijah našli kar nekaj svetovno znanih in priznanih imen, ki se lahko podpišejo pod naravno. Najbolj vas bodo očarala olja, ki jih lahko uporabite na sto in eden način, ter z njimi okrepite svojo kožo.

Moj najljubši parfum: Sivka s pomarančnim oljem

RAK

Ker je naravna kozmetika pogosto rešitev za problematično, aknasto, lišajasto ali preobčutljivo kožo, saj zaradi naravnih sestavin ne draži kože, normalizira njeno stanje in pripomore k harmoniji kožnih procesov je to za raka odlična izbira. Uživa v naravnih vonjih, se jim prepušča in ko se enkrat odloči za naravne sestavine, ni več poti nazaj.

Moj najljubši parfum: Sandalovina s citrusi

blank

LEV

Kozmetična industrija uporablja parabene kot konzervanse, lev pa je oseba, ki želi zase le najboljše, torej se tem sestavinam rad izogne. Naravna kozmetika je zanj odlična izbira, saj mu nudi opojne vonje in kreme, s katerimi bo nahranil svojo kožo. Ker ima bujne lase, rad uporablja tudi naravne šampone za lase, zaradi veliko gibanja pa je odlična izbira naravni dezodorant.

Moj najljubši parfum: Bio parfum juice

Naravna kozmetika in povezava z astro znamenjem

DEVICA

Običajno kozmetični izdelek vsebuje ogromno različnih parfumov. Vse, kar devici diši v kremah, milih, tonikih in deodorantih, so umetne dišave, ki so pridobljene sintetično, zato že razmišlja o prehodu na naravno kozmetiko. Ker daje devica veliko poudarka na zdravo prehrano, jo navdušujejo olja in razna zelišča, s katerimi bo popestrila svoj jedilnik.

Moj najljubši parfum: Toskanska rdeča pomaranča

TEHTNICA

Ker ste tehtnice zelo nezaupljive in ker je lepota za vas ključnega pomena, obožujete naravno kozmetiko. Pozorne bodite tudi na oznako, ki zagotavlja, da izdelka ali njegovih sestavin niso testirali na živalih, da boste resnično prepričane, da je kvaliteta ustrezna za vas. Čudovita izbira za vaše bujne lase so naravne maske in naravni šamponi.

Moj najljubši parfum: Perzijska vrtnica

blankŠKORPIJON

Vse premalo se škorpijoni, ki ves čas hitite, zavedate, da učinkovine krem, gelov, tonikov, prodrejo skozi povrhnjico vse do notranjih organov. Poseganje po naravni kozmetiki je zato, tudi, če gre za nekoliko dražje izdelke za vas, še kako smiselno, vendar pa morate biti ob poplavi lepotil, ki se oglašujejo kot naravna ob nakupu kar se da previdni, saj niste najbolj zaupljivi.

Moj najljubši parfum: Tahitijska vanilija

Vitalnost in lepota so darovi narave za tiste, ki živijo v skladu z njenimi zakoni.
LEONARDO DA VINCI

STRELEC

Ker ste strelci radodarni, boste najprej poskrbeli, da boste drugim svetovali naravno kozmetiko. Osebo, ki ji želite kozmetiko podariti, morate poznati, vedeti morate, kaj rada uporablja, kakšen tip kože ima, kaj je uporabljala doslej, česa ne mara ali celo, na kaj je alergična. Tudi za vaše telo je na voljo pestra izbira krem, mask, losjonov in dišav, ki vas bodo zagotovo prepričale.

Moj najljubši parfum:  Španski bezeg

KOZOROG

Če ste še vedno v dvomih, ali se odločiti za naravne izdelke ali ne, vitamini, minerali in razna ostala zelišča pridobljena na povsem naraven način, brez kakršnih koli umetnih dodatkov, so izdelki, ki bodo lepo poskrbeli za nego vašega celotnega telesa. Karitejevo maslo bo popravilo vašo kožo in jo negovalo, lahko pa mu dodate kapljico eteričnega olja za bolj omamen vonj. Naravna kozmetika je lahko vaša rešitev.

Moj najljubši parfum: Mediteranska figa

blankVODNAR

Vodnarju je zdravje ključnega pomena, poleg tega na sebi ne špara, torej si bo z veseljem privoščil naravne kozmetične izdelke. Ker je malce nezaupljiv, se bo najprej skrbno pozanimal o sestavinah, jih preučil, nato pa si bo kupil pregrešno drag naravni izdelek in ob njegovi uporabi resnično užival. Ker je ves čas aktiven, je izbira naravnega dezodoranta zanj odlična.

Moj najljubši parfum:  Indijski kokosov nektar

RIBI

Ribice ste glavne, ko govorimo o naravni kozmetiki, saj vas strese ob misli na vse živali, na katerih se izvajajo razna testiranja. Všeč so vam naravna mila ter kreme za obraz, saj po njihovem nanosu koža resnično zadiha. Nad naravno kozmetiko ste tako navdušene, da boste želele, da jo uporablja tudi prijateljica. Z nekaj pomoči boste našle pravo darilo tudi zanjo.

Moj najljubši parfum: Limonin cvet z eteričnimi olji

Za boljši učinek pa seveda spremljajte LUNINE MENE.