Zdaj je pravi čas za spremembo, naredite jo!

Ta čas, ko se prebujajo pokopališča je za večino zavit v otožnost, spomine in strto srce. Zopet smo v energijah prihajajočega dneva spominov na preminule. Čutimo kako nas posrka mrzlica nemira in tesnobe, ko na koledarju vidimo, da se približuje 1. november. Verjemite, zdaj je pravi čas za spremembo!

Zajema nas vrvež v cvetličarnah, kaos na cestah, ki vodijo proti prebujajočim pokopališčem. Pa vendar, je lahko to obdobje za nas odločilno. To je najbolj primeren čas za spremembo, za transformacijo vsega kar nas duši, ovira in bremeni.

Zdaj je pravi čas za spremembo

Zdaj je pravi čas za spremembo

Ne spreglejmo, da je pred vrati tudi prazna luna, ki vklopi svojo moč 28.10.2019 ob 4.39 uri v škorpijonu, ki je najmočnejše znamenje transformacije. Ta prazna luna je lahko za vas vstop v nov začetek, ko se vam bo odprl sveti portal odrešitve.

Iz prehoda prazne lune vstopamo v noč čarovnic, namenjeno rajanju in skrivanju za maskami, v retrogradni Merkur,  ki je tokrat prav tako v škorpijonu.

Odvrzite masko in razprite tančico svoje duše, ter se soočite brez slabe vesti, z spoznanjem, da je prav, da se radost in veselje nadaljujeta tudi naslednji dan, ki ga imenujemo dan spomina na preminule.

In zakaj je ravno zdaj pravi čas, da tudi vi vstopite skozi portal svetega grla in pozdravite ranjeno srce?

Ker si zaslužite, da vas objame ljubezen in svetloba vseh teh energij. Povabite v svoj objem nadangela Azraela, ki vam bo stal ob strani, ko žalost prežema vaše srce, da vam prinese tolažbo in prenese sporočilo vaših ljubljenih, ki so preminili.

Ne prosite za nič in ne moledujte, temveč le dovolite srcu, da začuti hvaležnost, da vam je bilo dano imeti svoje ljubljene. V tem predajanju ponudite svoje srce in ljubezen. Karkoli se bojite izgubiti, predajte in ničesar ne zadržujte, niti bolečine, slabe vesti ali žalosti, da se boste lahko osvobodili okov bolečine strtega srca in se odprli v popolnosti v lepoti obilja, ki teče skozi vas in vam je namenjeno.

Zdaj je pravi čas za spremembo

Zamenjajte bolečino duše z milino, nežnostjo in hvaležnostjo do preminule osebe.

Zahvalite se za vse dane čudovite trenutke, za vse žarke sreče, za vso ljubezen, ki ste je bili deležni od svoje ljubljene osebe. Prestopite zid žalosti in bolečine, ter zakorakajte v svojo notranjo osvoboditev. Ne žalujte, bodite srečni, da ste imeli priložnost z njimi deliti del življenja.

Ponujena vam je planetarna možnost podpore za veliko življenjsko spremembo, da vas zapusti bolečina, potrtost, otožnost in da sprejmete v svoje srce veličino radosti.

V mislih odložite v grobove vsa vaša bremena, bolečino, žalost in ranjeno dušo. Vaši ljubljeni se v nebesih počutijo dobro in jih žalosti, ko čutijo vaše trpljenje. Pošiljajo vam ljubeče blagoslove in vas želijo videti srečne, zato tokrat prižgite svečke sreče, radosti in hvaležnosti z osvobojeno dušo.

T.C.

Preberite tudi OSEBNA RAST KLJUČ DO NAPREDKA