Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek bo vpliv lune v znamenju bika polepšal dogajanje v družinskem krogu. Želeli si boste bližine in predvsem umirjenosti. Če vas bo kdo hotel izzvati, se boste znali spretno umakniti. Ljubezenske vibracije bodo stabilne, vendar se lahko pojavi nekaj ležernosti, saj bo na prvem mesto to, da resnično uživate.

V torek ob 17.47 uri prehajate z vplivom lune v dvojčkih v bolj razigran čas.

blankVeliko opazk in smeha bo razlog za optimistično naravnanost, s katero boste osrečevali tudi najbolj žalostne. Ljubezenske energije ne bodo najbolj globoke, vendar bodo kljub temu ugodne. Kreativnost vas bo rešila, tudi če se boste znašli v zapleteni situaciji. Prihaja iznajdljivost, zato se ne bojte, da ne bi uspeli v tistem, kar ste si zadali. Delo vam sicer ne bo najbolj dišalo, zraven se boste večkrat nasmehnili.

V sredo bosta z zračno luno prisotni jasnost in razposajenost. Z lahkoto se boste prilagajali drugim, saj boste razumeli kaj želijo od vas. Finančne posle, ki se nanašajo na varnost v prihodnosti še nekaj časa raje pustite pri miru.

V četrtek prihaja vpliv Polne lune.

Energija bo privrela na plano, povečala se bo občutljivost in težko se boste motivirali ter zaključili z obveznostmi. Izkoristite čas za poglobitev vase, meditacijo ali masažo, kar vas lahko razveseli v pozitivni smeri. Resne teme vas ne bodo zanimale, bolj vam bo ustrezal kakšen kompliment.

V petek, ko se luna zavihti v znamenje raka, bo dom vir vašega navdiha in občutka varnosti.

Razjezili se boste ob tistih, ki so za vaš tempo prehitri, nekaj težav vam lahko povzroči tudi povečana samozavest posameznikov. Posvečali se boste sebi in svojemu telesu, vendar vse bolj na nežen in umirjen način. Nedelja z vplivom energične lune v levu bo odličen čas za zabavo, sprostitev in zanimive pogovore, ki se bodo zavlekli dolgo v noč.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!