Tedenski Lunin horoskop za obdobje 6.7.-12.7.20

V ponedeljkovo jutro se boste zbudili motivirani, saj vas bo objel vpliv lune v kozorogu. Poskušali se boste dolgoročno organizirati, predvideti različne poteke dogodkov in stvari. Zastavili si boste cilje, bolj boste marljivi, vendar ne dolgo, saj se ob 12.08 uri luna pomakne v znamenje vodnarja, ki je vse prej kot natančno znamenje. Postali boste bolj svobodni in neodvisni kar marsikomu ne bo všeč.

Čeprav bo ta energija lahkotna, lahko zaradi želje po tem, da prevladate nastane tudi kakšen konflikt.

blankV torek boste hrepeneli po nečem novem ali neznanem. Rutina in dolgčas bosta vaš razlog, da ste morda nezadovoljni. V odnosih boste klepetavi in morda na trenutke preveč pametni. Z nastalimi težavami se tokrat ne boste obremenjevali, ampak jih boste pogumno skušali rešiti, seveda na spontan način. Privlačile vas bodo športne aktivnosti, pri katerih boste koristno porabili svojo odvečno energijo in si nabrali novo.

Zaradi raztresenosti in nenehnega entuziazma bodite v prometu in pri bolj nevarnih opravkih bolj previdni.

V sredo skozi dan se bo še prepletala razigrana energija, ob 20.12 uri pa se luna zavihti v nežni ribi. Čas obarvan z ljubeznijo, intenzivnimi čustvi in seveda bogato domišljijo. S tem vplivom pričakujte bolj harmonično in tiho obdobje. Zaželeli si boste nežnosti, ki bo še dodatno poglobila vaše odnose. To je čas, ko boste večinoma nepredvidljivega in spremenljivega razpoloženja. Vsaka najmanjša stvar, vas lahko v trenutku vrže iz tira, saj boste prehitro dobili občutek, da vas nekdo zbada ali kritizira.

V soboto ob 7.06 zjutraj luna preide v znamenje ovna, zato se boste prebudili v pravem pomenu besede.

Čustveno boste zelo strastni, iskreni, pogumni in samozavestni. Naleteli boste na navdušenje, sprejetost s strani bližnjih in pozitivne smernice. Tudi v nedeljo bo dan pester, le nežnosti in globine nikar ne pričakujte, saj boste razočarani.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN