Tedenski Lunin horoskop vam napoveduje umirjene energije.

✓Tedenski ✓lunin ✓horoskop vam razkriva. V ponedeljek se boste podali z vplivom lune v nežni tehtnici. Lepe misli, obarvane z nežnim pristopom vam bodo pričarale čudovito vzdušje. Harmonija se bo rokovala z vašim delovanjem. Prehajate v urejanje misli, zadev in stanovanja, ki ga boste želeli polepšati.

V torek ob 17.31 uri luna preide v znamenje škorpijona .Zavedati se boste začeli globljega pomena vsega, kar vam prihaja na pot, resnico pa boste sedaj težko manifestirali v konkretna dejanja. Počutili se boste veliko bolj privlačni za nasprotni spol, povišan bo tudi vaš ego. Na področju dela in denarja boste zaradi vpliva Prvega krajca energični in odlično motivirani, zato se vam obeta več sreče in dobrih priložnosti. Imeli boste več energije in moči, da se soočite sami s sabo, ter z okolico, ki bo ves čas nekaj želela od vas.

blankV četrtek pozno zvečer preide luna v znamenje strelca.

Optimizem vas bo prepričal, zato si privoščite nekaj lepega, posebnega in čim prej zbežite od negativnih silnic in raznih dvomov ter godrnjavosti. Vseeno vam bo, kaj si kdo misli o vas in z lahkoto boste tudi v težavnih situacijah le zamahnili z roko in se vsemu skupaj nasmehnili.

V nedeljo se boste rokovali z resnim pristopom. Luna preide v kozoroga, kar vam prinaša realen pogled na svet in več vztrajnosti. Ta vpliv vas bo kljub prostemu dnevu zvabil k odgovornim nalogam in želji po urejenemu finančnemu področju. Težko se boste v ljubezni popolnoma sprostili, saj bo za vas tokrat bolj pomemben napredek.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!