Tedenski Lunin horoskop prinaša tople misli

Ponedeljkovo jutro z vplivom lune v tehtnici bo prijetno in polno raznih kreativnih vzgibov. Prijetni komplimenti, ki jih boste prejeli, vam bodo polepšali dan in nič vas ne bo motil vdor strastnih energij, ki jih prinaša luna, ki ob 11.42 stopi v znamenje škorpijona. Prihaja veliko dogajanja, nekoliko nejasnega in obarvanega z dramatičnimi odzivi. Na področju ljubezni se boste zavzeto borili za svoje pravice in za pozornost, ki jo boste želeli pridobiti za vsako ceno.

V sredo ob 13.44 uri se luna pomakne v znamenje strelca.

Prihaja spontan ples energij, kjer bo vsak našel svoj ritem. Veseli boste vsake zadeve, ki se bo odvila nepričakovano. Lažje se boste znašli v besednih dvobojih, ki jih boste rešili z nasmeškom na obrazu. Občutljiv del telesa bodo noge, malce boste zaletavi, zato pazite, da se prehitro ne spotaknete. Zanimale vas bodo vse stvari, ki so povezane s potovanji in sproščenim preživljanjem prostega časa.

V petek ob 19.43 se luna pomakne v znamenje resnega kozoroga. Prihajajo obremenitve, ki bodo povezane predvsem s področjem dela in denarja. Postavljali si boste razna vprašanja in se skušali obdržati pod nadzorom.

V soboto, ko prihaja Prvi krajec boste več pozornosti namenili skrbi za dušo in telo. Pojavile se bodo tople energije, vendar boste težko izražali svoja skrita čustva in misli, saj ne boste popolnoma sigurni vase. Trda energija se bo prepletala na več področji, zato si druženja ne boste najbolj želeli. Razne opazke in pripombe vas lahko tako zelo zmotijo, da se zaprete v svoj svet.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!