Tedenski Lunin horoskop za obdobje 25.5.-31.5.20

V ponedeljek vas bo popeljala nežna luna v znamenju raka, ki obljublja vrnitev v preteklost in razna razčiščevanja. Le ta vam najprej ne bodo všeč, vendar vas kasneje vodijo k bolj sproščenim medsebojnim odnosom. Prihaja neodločnost in omahovanje, po drugi strani pa boste nagnjeni k zagovarjanju svojega delovanja. Ker se ne boste želeli nikomur zameriti, se boste z vsem strinjali. Vse to pa vas lahko vodi k nakopičeni negativni energiji.

V torek se bo zaradi poplave čustev, ki jo prinaša luna v vodnem znamenju pojavila občutljivost, tako fizična, kot tudi psihična, zato nikar ne delajte pomembnih zaključkov. Zelo ugoden čas za spiritualne zadeve, duhovno rast in meditacijo.

blankV sredo ob 8.33 uri preide luna v znamenje leva. Poleg optimizma in samozavesti vam ta vpliv prinaša nervozno in nepredvidljivo energijo. Ker boste tako polni sami sebe, morate biti previdni s svojimi pripombami. Če boste želeli narediti nekaj bolj zahtevnega, se bo potrebno resnično zbrati in osredotočiti na bistvene faktorje. Hrepeneli boste po pestrih dogodkih s pridihom dogajanja, po drugi stani se ne boste želeli prilagajati.

Tudi v četrtek lahko pričakujete številna presenečenja.

Z entuziastičnim pristopom vam nič ne bo težko. Razjezili se boste le, če boste opazili, da vas nekdo ne posluša, ali da vas ne jemlje resno.

V petek ob 13.40 uri prehaja luna v znamenje zemeljske device.

vse kar je bilo v preteklih dneh enostavno, lahko postane sedaj nekoliko težje izvedljivo. Sami sebe boste obremenjevali z malenkostmi, vsega žal ne boste uspeli opraviti, vendar se ne jezite preveč. Zanimali se boste, kako bi izboljšali svoje prehranjevalne navade in zaživeli bolj vitalno.

V nedeljo bo dopoldne malce nervozno, po 16.38 uri pa se luna pomakne v znamenje tehtnice. Lepota, prijetne misli in tople besede so dejavniki, ki bodo polepšali vaše popoldne. Godila vam bo tudi umirjena družba predvsem tistih, ki jim lahko zaupate.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ASTROLOŠKA ZNAMENJA KI HREPENIJO PO DRAMI