Lunin horoskop napoveduje zasanjano prvo polovico tedna

V teden boste stopili z vplivom lune v znamenju rib, zato pričakujte zasanjanost in povečano domišljijo. Konjunkcija med Luno in Neptunom bo še povečala vašo intuicijo in realen pogled bo tokrat skoraj nemogoč. Znali si boste nizati sladke sanje, s konkretnimi obremenitvami pa se boste veliko težje soočali, saj vam bo primanjkovalo vztrajnosti in motivacije. Previdni bodite tudi pri težjih opravilih in v prometu, saj ne boste najbolj zbrani in osredotočeni.

blankV torek prihaja boljša energija, saj vas bo spremljal Zadnji krajec v znamenju ovna, ki bo okrepil vaš pogum in vas popeljal k novim ciljem naproti. Sveža energija, ki je boste deležni, se bo prepletala tudi v medsebojnih odnosih, zainteresirani boste tudi poskusiti nekaj novega, neznanega. Prost dan bo kot naročen za kakšen zanimiv izlet.

V četrtek ob 15.32 uri se luna pomakne v znamenje bika, kar umirja vaše čute. Z veseljem se boste zadržali v družinskem okolju, kjer se bodo prepletale ugodne vibracije. Nihče vas ne bo razjezil, ker se boste tudi na kritike odzivali premišljeno in diplomatsko.

V soboto pozno zvečer prehajate z vplivom lune v dvojčkih v bolj razposajene dni. Veliko pogovorov, opazk in smeha bo razlog za dobro voljo na vsakem koraku. Ljubezenske vibracije bodo razpršene, vendar zelo ugodne. zaželeli si boste druženja in sladkih presenečenj, ki vas bodo motivirala k zadovoljstvu. Kreativnost in domiselnost vas bosta rešili, tudi če se boste znašli v kakšni zagati. Prevladovala pa bo iznajdljivost. Delo vam ne bo najbolj dišalo, bolj vas bodo mikale razne oblike zabave.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!