Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek se vas bo dotaknil vpliv lune v znamenju rib. Občutili boste povečano zaznavo, zanimale vas bodo vse podrobnosti. Ozračje bo postalo bolj vznemirjeno, imeli boste številne pripombe, ki lahko marsikoga zelo zmotijo. Vsega se boste lotevali intenzivno, z veliko koncentracije in z močno voljo. Zato se lahko hitro in neposredno soočite s težavami in ovirami. Primeren čas, da obiščete svetovanje ali se usmerite k novemu hobiju, saj lahko doživite pomembne uvide in preobrazbe.

Pustni torek bo prijeten, največ energije pa prihaja zvečer, ko luna preide v znamenje ovna.

blankVaš čas bo živahen, aktiven in vi malce zaletavi, ter navihani. Posebej pozorni bodite v prometu, potrebovali boste popolno zbranost. Pri doseganju ciljev boste brezobzirni, lahko pa se tudi z glavo zaletavate v zid, ker ga v svoji preveliki vnemi preprosto ne boste opazili. Pogumni in prodorni se boste tudi v sredo in četrtek soočali z življenjem in težko vas bo spraviti v slabo voljo.

V petek se luna pomakne v znamenje bika, zato prehajate v obdobje miru in marljivega dela.

Tokrat ne bo časa za svobodne misli in težko se boste prepustili zabavi. Ves čas boste imeli v glavi malenkosti, ki jih do sedaj še niste postorili.  Kljub temu, da se morda ne boste izražali jasno, boste sposobni videti vsako dejstvo zelo intenzivno z vsemi neopaznimi podrobnostmi vred. Z lahkoto boste poskrbeli, da bo zaključeno vse kar ste predvidevali.

V nedeljo zvečer preide luna v znamenje dvojčkov.

Prišli boste do zanimivih zaključkov, ki vas bodo presenetili. Ustrezala vam bo družba podobno mislečih ljudi. Zanimalo vas bo brskanje po spletu in iskanje novih priložnosti.

Pripravljeno za Sensa.si