Tedenski Lunin horoskop za obdobje 22.6.-28.6.20

V ponedeljek bo luna v znamenju raka povzročila nekaj nejasnosti in raznih čustvenih zapletov. S težavo se boste soočali in direktno odzivali. Potrebovali boste čas, da se zazrete vase in v miru sprejmete odločitve. Ljubezenske zadeve bodo sicer zelo pomembne, vendar vas bodo spremljali tudi dvomi. Nakopičen strah bo tisti, ki vam bo preprečeval, da rešite notranje napetosti. Kljub temu boste čustveno izpopolnjeni.

V torek dopoldne se vam bo z luno v raku dozdevalo da se vse odvija zelo počasi.

Tudi lenoba se vam lahko približa, vendar se bo po 14.33 uri, ko luna pride v znamenje leva umaknila iz obzorja. Postali boste bolj pogumni, bolj živahni in predvsem bolj samozavestni. Lažje se boste soočali s sabo in drugimi, čas je ugoden tudi za začetek sodelovanja.

blankV sredo bo vaš izredno priljubljen dan.

Vse se bo odvijalo tako kot je treba, zaustavljali se ne boste, razen če bo to resnično potrebno. Poslovni odnosi bodo prijetni, tokrat se lahko tudi izpostavite na simpatičen način. Želeli boste pokazati, da ste najboljši. Prijateljski odnosi bodo odkriti in predvsem zabavni.

V četrtek boste skozi dan še optimistični in usmerjeni v uspeh.

Ob 19.05 uri, ko luna preide v znamenje device pa prihajajo bolj resne misli in želje. Vse boste želeli na svojem mestu, tako načrte, kot tudi stvari. Tudi v petek si ne boste dovolili spontanosti, ampak boste delovali po svojih začrtanih poteh. Premišljeno in predvsem analitično boste zagovarjali svoja stališča. Za sproščene debate ne boste zainteresirani, motilo vas bo tudi vsako povzdigovanje glasu.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN