Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek se boste podali neobremenjeni. Luna v znamenju vodnarja vas usmerja k napredku, spremembam in vsemu, kar diši po nenavadnem. Učenje novih področij in spoznavanje vas bo popeljalo naprej, tako daleč, da preteklosti enostavno ne boste zaznavali.

V torek ob 8.10 uri se luna zavihti v znamenje nežnih rib.

Veliko boste sanjarili, tuhtali, težko pa boste sprejeli resne odločitve, saj boste obsedeli v iluzornih prepričanjih. Ljubezenske energije vabijo v nežen objem. Telo bo želelo čutiti in se razvajati, zato mu le ustrezite.

blankSreda bo čas novih začetkov, saj bo vpliv Prvega krajca tisti, ki bo prebudil tudi tiste, najbolj zaspane in ležerne. Znali boste ločiti pomembno od nepomembnega, vendar zadev še ne boste popeljali do konca. Sestanki bodo umirjeni, vaša energija pa zelo skladna.

Četrtek skozi dan prinaša labilnost in željo po romantičnih podvigih.

Zvečer, ko se luna pomakne v ovna, pa lahko pričakujete hitro dogajanje. V petek in soboto boste drzni, strastni in z ognjeno luno neustavljivi. Vse komplikacije in dolgi pogovori vas lahko razjezijo. Vaše reakcije bodo hitre, vendar malce nepremišljene. Na področju čustev se boste težko poglabljali, vse boste znali hitro dojeti, vendar nekoliko površno, saj boste z mislimi že drugje.

V nedeljo ob 8.29 uri preide luna v znamenje bika.

Domače okolje bo najboljša rešitev, če se želite notranje umiriti. Druženje bo vaša glavna zaposlitev, vendar se bose usmerili v manjši krog, kjer boste resnično čutili zadovoljstvo.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!