Tedenski Lunin horoskop vam napoveduje prijetne energije.

V ponedeljek stopate z aktivno luno v znamenju ovna. Prihajajo bliskovite odločitve in veliko pestrega in svobodnega dogajanja. Zaradi vznemirjenosti, ki jo boste čutili, vam lahko besede uidejo z jezika, v tem primeru se raje zadržite pred sarkastičnimi pripombami. Vaše razpoloženje bo odlično, prijetne in svobodne zamisli, ki vam bodo rojile po glavi poskusite udejanjiti. Neobremenjeno se boste podajali k odličnim rešitvam, ki bodo zahtevale spontane odločitve in seveda pravo pot do cilja.

blankV torek ob 6.37 preide luna v znamenje bika.

Čas boste preživeli v poglobljeni delovni idili, kjer bo dovolj vztrajnosti in motivacije, da se približate svojim željam in ciljem. Na področju čustev prihajajo obremenitve, zato nikar ne razčiščujte perečih zadev, saj bi se lahko partner trmasto obrnil vstran. Veliko boste razmišljali o stvareh, ki vas bremenijo v podzavesti, težko se boste osredotočali na bistvo in večinoma zapletov bo povezanih tudi s čustvenim področjem. Imeli boste občutek, da se na področju osebne rasti nič ne odvija tako, kot bi si vi želeli.

V petek ob 16.34 uri luna preide v znamenje dvojčkov. Zadnji krajec bo doprinesel k temu, da boste lažje zaključili določene zadeve. Razigrana energija vas bo usmerila v odlično komunikacijo in dogovore, ki lahko dolgoročno prinesejo tudi koristi in napredek. Vse skupaj bo sicer malce zmedeno in razpršeno, vendar vam bo vse skupaj le tako lažje šlo od rok, saj boste neobremenjeni in pripravljeni, podati se v akcijo brez odvečnega analiziranja in kompliciranja. Čas je več kot odličen tudi za razširitev vaših obzorij. Nedeljski večer boste zaključili z ljubeznijo, saj luna preide v znamenje raka.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!