Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek se boste podali z energično luno v znamenju leva, ki bo močna in neustavljiva na vseh področjih. Ves čas boste hrepeneli po dogajanju, uspehu in komplementih. Postorili boste vse kar morate, z veseljem pa se boste odzvali tudi na kakšno nepričakovano vabilo.

V torek, ko se ob 8.16 uri luna zavihti v znamenje device, bo zopet vse, kar je povezano z delom in denarjem na svojem mestu, le vaše misli bodo polne raznih analitičnih prebliskov. Nestrpnost se bo odražala tudi v čustvenih odnosih, saj za preveč globoke pogovore ne boste razpoloženi. Ta vpliv vam tudi v sredo prinaša več motivacije, zagrizenosti za delo in možnost, da kljub zabavnemu delu meseca končate z vsemi pomembnimi projekti.

V četrtek ob 11.04 uri se luna pomakne v znamenje tehtnice.

blankPrinaša vam nekaj labilnosti, ki bo še posebej intenzivna pri tistih, ki se morate odločiti o nečem zelo pomembnem. Vaše misli bodo zbrane in usmerjene k diplomatskim rešitvam. Zadnji krajec vas bo objel z močno energijo, ki bo olajšala vaše strahove in dvome v tej smeri, da boste začutili, da so spremembe nujne. Z veseljem boste izražali svoje misli in dejanja, všeč vam bodo umirjeni pogovori, strmeli pa boste predvsem k skladnim odnosom. Pojavila se bosta tudi zasanjanost in občutek nemoči, ki ga lahko premagate s konkretno zastavljenimi cilji.

Lepota in razni rituali bodo prva stvar, na katero boste pomislili.

V soboto se boste z luno, ki sredi dne preide v znamenje škorpijona usmerili k novim zamislim. Želeli boste napredovati in se spretno spopadati z ovirami, ki se bodo pojavljale. Pripravljeni boste tudi na napredek. Prepustite se svoji pestri domišljiji, saj lahko z njeno pomočjo pridete do pomembnih spoznanj. Moč misli bo tista, ki vas tudi v nedeljo lahko popelje do novih rezultatov in uvidov. Ljubezen bo polna dogajanja in hrepenenja.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!